HomeAfaceriCum sa-ti castigi existenta cu o afacere afiliata pe Amazon?

Cum sa-ti castigi existenta cu o afacere afiliata pe Amazon?

Amazon este cel mai faimos program de afiliere de astazi. Consta in inregistrarea si crearea de pagini in care recomandam produse care sunt vandute in gigantul e-commerce. De fiecare data cand reusesti sa redirectionezi pe cineva de pe site-ul tau catre Amazon pentru a face o achizitie, primesti un comision.

Pentru a nu va pierde timpul citind acest articol, vom incepe cu avertismentele:

1. Curba de invatare nu este atat de simpla .

Cunostintele web sunt necesare pentru a crea paginile pe care le faci afiliat. Este adevarat ca exista sabloane care faciliteaza munca, precum WordPress, dar tot trebuie sa depui efort si interes in el. Celelalte doua etape fundamentale sunt: ​​a avea notiuni de baza de pozitionare SEO si scrierea continutului minim bine. O simpla greseala de ortografie dauneaza pozitionarii.

2. Daca te grabesti sa castigi bani cu asta nu ii vei primi.

Nici macar cei mai experimentati in aceste lupte nu o reusesc. Asa ca daca crezi ca o afacere afiliata te-ar putea salva din acel job pe care il urasti, mai bine nu renunti pana nu ai incercat multe si vezi ce functioneaza pentru tine. Luand 3 sau 4 ore pe zi pentru invatare, obtinerea rezultatelor poate fi o chestiune de luni si chiar ani, asa ca este mai bine sa va asigurati o saltea economica care sa nu va grabeasca.

3. Aici nu exista o scalabilitate care sa merite .

Odata ce crezi ca ai atins plafonul, este mai bine sa te acomodezi decat sa insisti. Conceptul de scalabilitate nu are sens in acest tip de afaceri din simplul motiv ca timpul este finit si 24 de ore pe zi pentru a crea pagini da ceea ce ofera.

Faceti pagini ca si cum nu ar exista maine

Exista sute de platforme de afiliati, dar cea care a devenit la moda este Amazon Affiliates, dovada este ca reteaua este plina de tutoriale.  

Odata ce abilitatile de baza la care se face referire in avertismente au fost dobandite, secretul succesului consta in „a face pagini web ca si cum nu exista maine”. Faptul ca Amazon a devenit favorit se datoreaza usurintei in manipulare si faptului ca comisioanele sunt bune, dar nu este intotdeauna la fel de profitabil.

Pasii

1. Inregistrare: Odata ce crezi ca ai dobandit abilitatile necesare, trebuie sa te inregistrezi la Amazon Affiliates. Dupa ce raspund la o serie de intrebari si furnizeaza informatiile solicitate, in mod normal, acestia va vor confirma admiterea si va vor trimite un cod de acces in contul personal. Cu acesta, accesati si panoul de control pentru a genera link-uri si creativitate pentru produse, urmariti activitatea si rezultatele acesteia sau suma de bani pe care ati acumulat-o.

2. Analizati concurenta : Inainte de a va decide sa recomandati un produs sau altul, este indicat sa investigati Google pentru a verifica daca concurenta in acea nisa este mare. Aici iti pui in practica primele cunostinte SEO care te ajuta sa stii daca exista deja multe pagini afiliate pe acel produs specific si daca concurenta de invins este scazuta sau foarte puternica.

3. Studiati comisioanele : Nu toate articolele sunt comandate la fel, in general electronica, sanatatea si frumusetea si moda sunt cele mai bine platite, desi sunt si cele care concentreaza cea mai mare concurenta. In acest link puteti verifica toate comisioanele pe care le plateste Amazon in functie de produs.

4. Incepe sa faci pagini: Daca te-ai hotarat deja tipul de articole pe care vrei sa le promovezi, creeaza o pagina web pentru fiecare categorie. Este ceea ce este cunoscut ca un web vertical -specializat- sau nise de afiliere, care sunt cele care ii plac Google.

5. Procesul : Pagina, care precizeaza ca participa la Programul de afiliere Amazon Europe, colecteaza diverse produse biodegradabile grupate pe subcategorii astfel incat daca dai clic, de exemplu, pe saci de gunoi si il alegi pe cel care te intereseaza cel mai mult, atunci cand apesi butonul de cumparare. te redirectioneaza catre aceeasi oferta pe Amazon. Aici se termina procesul de cumparare. Amazon, datorita cookie-urilor, stie ca achizitia ajunge prin pagina ta si o adauga in contul tau care va fi platit in doua luni, adica timpul necesar pentru ca Amazon sa-ti plateasca munca. Metoda de plata poate fi in numerar sau cu un voucher cadou Amazon.

In ceea ce priveste nivelul veniturilor, acesta va fi determinat in mare masura de timpul pe care il dedicati acestuia si de articolele alese. Desigur, le gasesti si pe internet care pretind ca au facturat 7.000 de euro intr-o luna si ca nu petrec aproape deloc timp pe ea.

6. Investitia : Daca sunteti cu adevarat interesat de o afacere afiliata, suma de bani de care aveti nevoie pentru a o incepe nu va fi motivul care o impiedica. Calculati intre 10 si 15 euro pe domeniu, aproximativ 100 euro pentru gazduire pe an si intre 10 si 80 euro pentru sabloane WordPress.

7. Chiar este necesar sa incerci toate produsele? Ei bine, adevarul este ca marea majoritate a produselor care sunt recomandate prin afiliere nu au fost testate anterior de catre responsabilii de promovare. Acest lucru ne poate conduce la concluzia ca acest sistem are picioare scurte, dar adevarul este ca doar cei mai familiarizati cu el pot distinge o pagina afiliata de alta care nu este. Totusi, onestitatea fiecaruia intra si aici in joc.

8. Cand stii ca o faci gresit? Este mai usor de stiut cand o faci corect, deoarece este o chestiune de valori si conversii. Totusi, aceeasi logica nu poate fi aplicata pentru a detecta ca o faci gresit pentru ca, dupa cum spune David Moral, uneori se intampla sa ai pagina inactiva luni de zile si, dintr-o data, incepe sa sune. In orice caz, daca raspunsul este lent, este convenabil sa revizuiti totul in cazul in care ati facut o eroare interna sau concurenta a facut ceva care functioneaza foarte bine. Google Analytics serveste si pentru a va oferi o idee despre cum evolueaza pagina dvs.

De Citit
Related News