HomeDivertismentElisabeth Shue, inspirata de moartea fratelui ei pentru filmul „Gracie”

Elisabeth Shue, inspirata de moartea fratelui ei pentru filmul „Gracie”

 Actrita Elisabeth Shue a castigat inimile cinefililor in rolul iubirii lui Ralph Macchio in The Karate Kid si apoi din nou in hitul clasic pentru adolescenti din 1987 Adventures in Childcare. Si-a inceput cariera aparand in reclame in timp ce era inca la facultate si in cele din urma a castigat o nominalizare la Oscar pentru munca ei ca Sera in Leaving Las Vegas. Ea a lucrat constant de-a lungul anilor, cu roluri principale in emisiuni TV, cum ar fi CBS CSI: Crime Scene Investigation, Amazon ‘s The Boys si serialul Netflix On the Point .

Nascuta pe 6 octombrie 1963, Shue a fost singura fata dintr-o familie de patru copii. Fratele ei mai mic, Andrew Shue, i s-a alaturat la Hollywood, unde avea sa-si gaseasca celebritatea in rolul lui Billy Campbell in telenovela de prima ore. Melrose Place, in timp ce fratele ei John Shue a fost producatorul filmului din 2007, Gracie . Cu toate acestea, fratele sau mai mare, William, si-a continuat studiile medicale la Robert Wood Johnson School of Medicine de la Universitatea Rutgers.

Shue si fratii ei erau foarte apropiati, ceea ce a facut ca accidentul tragic care le-a zguduit lumea si mai dureros pentru familie. Continuati sa cititi pentru a afla mai multe despre moartea fratelui lui Elisabeth Shue, William.

Fratele lui Elisabeth Shue a murit intr-un accident ciudat in timpul vacantei

In 1998, Elisabeth Shue si familia ei au suferit o pierdere ingrozitoare cand fratele ei, William Shue, a murit la varsta de 26 de ani intr-un accident ciudat in timpul unei vacante de familie. Willam se legana cu o anvelopa cand o franghie s-a rupt si a fost aruncat intr-o creanga a unui copac, tragandu-l in teapa. Elisabeth a fost martora la accident. Ea a spus: „Moartea lui Will m-a invatat sa nu imi fie frica sa-mi exprim vulnerabilitatea, aceasta cruzime din interiorul meu pe care am incercat atat de mult sa o protejez. Plecarea din Las Vegas mi-a dovedit ca puterea vine din vulnerabilitate. Si asta e ceva de care trebuie sa-mi amintesc mereu. 

La noua ani de la moartea sa, Elisabeth si fratii ei Andrew si John au dezvoltat filmul Gracie ca un tribut adus lui Will si este, intr-un fel, povestea vietii lui Elisabeth. Potrivit unei surse , filmul spune povestea unei adolescente (interpretata de Carly Schroeder) care lupta pentru sansa de a juca fotbal in echipa de varsity a liceului ei, formata exclusiv masculin. In acelasi timp, ea se ocupa de recenta trecere in viata a iubitului ei frate mai mare. Filmul ii aduce un omagiu regretatului frate al familiei Shues, William. De asemenea, pune in lumina experienta din copilarie a lui Elisabeth ca fotbalist singuratic in ligile de fotbal din New Jersey pe tot parcursul anului. Mai multe despre cum Gracie il onoreaza pe fratele lui Elisabeth Shue, mai jos.

Elisabeth Shue si familia ei l-au onorat pe raposatul ei frate William cu filmul Gracie

Filmul Gracie a fost o adevarata afacere de familie. Sotul Elisabeth Shue, Davis Guggenheim, a regizat filmul, fratele ei Andrew a produs si a avut un rol in film, iar John, fratele ei mai mic, a fost co-producator. Cu toate acestea, chiar daca au trecut ani de la moartea fratelui lor, a fost inca dificil sa procesezi pierderea in timpul filmarilor.

Intr-un interviu, Elisabeth a spus: „Este inca foarte emotionant, dar incep sa realizez ca, desi va fi emotionant pentru mine pentru totdeauna, spiritul lui Will continua sa traiasca”. Este foarte cathartic pentru mine. Ea a adaugat: „Imi impartasesc si povestea. Cred ca partea artei pe care o uitam este ca asumarea riscului de a aduce aceste lucruri personale pe lume este ceea ce ar trebui sa fie arta. Odata ce oamenii impartasesc o poveste pe care o aveti si la care se pot relationa, poate fi foarte frumoasa. ” 

Elisabeth l-a vazut pe William ca pe un parinte surogat care s-a asigurat ca este bine in timp ce juca fotbal intr-o atmosfera atat de dominata de barbati. Aceasta relatie a fost esentiala pentru film. Ea a declarat: „A fost o parte atat de mare a povestii – aratand cum este sa pierzi persoana care te-a protejat in viata ta”. Si cum este sa continui dupa ce s-a intamplat asa ceva. Am vrut sa ma asigur ca a fost foarte sensibil si cu respect. ” 

De Citit
Related News