HomeAfaceriCe poti folosi in afacerea ta pentru a atrage clienti si a...

Ce poti folosi in afacerea ta pentru a atrage clienti si a fi norocos?

 Din cele mai vechi timpuri, tranzactiile comerciale au fost dominate de nesiguranta.  

Calatoriile pe uscat in locuri indepartate, peste rauri, campii mlastinoase, lanturi muntoase etc., au fost aventuri periculoase. Negustorul a trebuit sa faca fata retelei mari de banditism si jungla complicata de taxe care faceau produsul mai scump pana la punctul de a face imposibila cumpararea.

Pe mare, primejdiile au crescut: fenicienii, „negustorii dumnezeiesti”, iar mostenitorii lor cartaginezii navigau doar ziua cu coasta la vedere. Pericolul pirateriei, care pana in secolul trecut a roiat in Marea Mediterana, era mare: navele vikinge, tartanurile barbare, fregatele corsari operau cu aprobarea guvernelor.

Daca omul de afaceri a reusit sa evite aceste primejdii, cand a ajuns pe piata a mai fost nevoit sa faca fata platii unor taxe neplauzibile: de la greci, care plateau kekatoza, pana la siliquaticum al imparatului Valentinian al III-lea, la inceputul secolului al V-lea.

Atatea neplaceri pentru desfasurarea comertului si a afacerilor au dus la aparitia, de secole, a diferite convingeri si modalitati de a atrage norocul si de aici apare urmatoarea intrebare: Ce pot pune in afacerea mea pentru a atrage clienti?

Ce pot pune in afacerea mea pentru a atrage clienti  

Pentru a raspunde la intrebarea, acest ritual simplu poate fi solutia, sa vedem in ce consta:

Veti avea nevoie de: – 3 crengute de rozmarin proaspat – Lemn de santal – parfum sau esenta – 500 g orez alb – un lighean – 1 litru apa sfintita de la biserica

Luati apa sfintita si turnati-o in recipient. Pune orezul in bol si spala orezul cu mainile. Dupa ce l-ai spalat bine, ia o strecuratoare de orez si separa apa de orez. Luati apa si adaugati o jumatate de pahar de parfum de lemn de santal. Incepeti sa aruncati aceasta apa in toate magazinele, colturile si in toate mediile.

Realizati ca va curatati si purificati mestesugul. Incepe de jos si termina la usa din fata. Luati orezul pe care l-ati separat de apa si turnati-l pe pamant, chiar la intrare, in interiorul cortului. Inchideti magazinul si reveniti a doua zi.

Cand va intoarceti, amintiti-va sa aveti crengutele de rozmarin. Odata inauntru, apuca crengile si matura orezul de pe pamant. Maturati in magazin si spuneti urmatoarea propozitie: „mergatorul meu, care se plimba prin toata lumea, aduce oameni care au multi bani la magazinul meu”. Maturati si repetati propozitia pana ajungeti la un loc chiar in mijlocul schimbului. Ridica orezul, pune-l inapoi in vasul in care l-ai spalat si lasa-l intr-o gradina, un patrat etc. .

Alte modalitati de curatare a afacerilor pentru a creste vanzarile

# 1 Curatati banii care sunt dati ca schimbare in prima vanzare a saptamanii, pentru a preveni sa ia norocul.

# 2 Amestecati 3 linguri de sare grunjoasa in 3 galoane de apa si apoi adaugati 7 picaturi de apa din Florida. Curatati podeaua afacerii cu acest preparat in fiecare vineri dimineata devreme. Cu aceasta, curatati mediul de afaceri si contribuiti la cresterea vanzarilor.

#3 Puneti sampanie intr-un pahar, acordand atentie solicitarii asociate cu atragerea clientilor catre afacere. Dupa aceea, puteti turna sampania la intrarea in afacere si puteti pune paharul undeva langa intrare. Cu acest ritual se curata si se cheama si clientii.

Ce pun in afacerea mea pentru noroc?

Selecteaza un obiect, o persoana sau un animal care poate aduce noroc afacerii. Un exemplu ar putea fi tricoul preferat,

Pastrati intotdeauna talismane de noroc la indemana, cum ar fi piciorul unui iepure in afaceri.

Incercati sa plasati flori naturale in incinta in prima zi lucratoare a saptamanii

Puneti o potcoava, cu varful in sus, in spatele usii din fata.

Asezati o aloe vera sau o planta de aloe vera atarnata cu o panglica verde pe spatele usii din fata.

Cumparati o statueta a Sfantului Cajetan, patronul afacerilor.

Ofera-i primului cumparator al lunii sau zilei un mic cadou (o proba de marfa, un produs promotional, un produs suplimentar etc.), care in unele locuri este cunoscut sub numele de „napa”, cu care atragi norocul in business.

Pune un Maneki Neko (pisica care isi misca mana mecanic) in vitrina magazinului pentru a atrage clienti si bani.

Pune pe registru un malachit, un cuart roz sau un citrin pentru a atrage mai multi bani.

Observati la ce ora are loc prima vanzare a saptamanii, deoarece daca este inainte de ora 9:00 veti avea o saptamana buna.

Puneti primii bani primiti ai saptamanii in mana si suflati pentru a preveni ghinionul sa se lipeasca de ei.

Luati Arcanele Majore (cartea) din tarot numita „Lumea” care cuprinde si retine norocul in locul in care este plasat. Pentru a face acest lucru, logo-ul reprezentativ al afacerii trebuie lipit sau lipit de centrul scrisorii cu lipici natural. Apoi, aceasta scrisoare este pastrata intr-o cutie de lemn langa o camera alba si o piatra de onix. In cele din urma, in dulapul de dosare este plasata o cutie de lemn in care se afla documentele esentiale ale afacerii.

Alte modalitati de a atrage noroc in afaceri

Strangerea mainii celeilalte persoane la incheierea unei tranzactii pentru a simboliza confluenta scopului si norocul reciproc.

Acordati atentie oamenilor pe care ii vedeti cand calatoriti in interes de serviciu. Daca vezi aceeasi persoana de doua ori, vei avea noroc. Daca vezi persoana cand iesi si apoi cand te intorci, cu atat mai bine.

Selectati cu atentie numele companiei, deoarece un nume care suna rau poate fi negativ.

Semneaza un contract de inchiriere pentru o perioada lunga de timp (ani impari); in acest fel banii vor avea mai putina dificultate sa ajunga.

Asteptati luna noua pentru a incepe o noua afacere.

Urmatoarele ar trebui evitate

Faceti tranzactii strambe, deoarece totul negativ revine celui care a facut-o primul.

Schimbati locatia afacerii in mod constant, deoarece banii pot ajunge cu greu la dvs.

Aflati si despre Irigare pentru a atrage clienti de afaceri cu scortisoara, esente si multe altele

 Afacerile sunt locuri in care clientii ajung zilnic. Aceasta sosire constanta a oamenilor cu aure diferite poate face ca (…)

Semneaza un contract intr-o vineri sau, si mai rau, daca este vineri a treisprezecea.

Aratati indoiala atunci cand este data o modificare in prima tranzactie a zilei. Este important sa fii sigur de ceea ce se face din primul moment.

De Citit
Related News