HomeDiverseCum stii cand un barbat Taur nu mai este interesat de tine?

Cum stii cand un barbat Taur nu mai este interesat de tine?

Barbatii Taur sunt precauti cand vine vorba de dragoste, asa ca poate fi o adevarata lupta sa le atrageti atentia si sa le aratati ca sunteti o pereche compatibila.

Sunt mai buni la relatiile pe termen lung decat majoritatea, dar pot fi, de asemenea, intoleranti la greseli sau „slabiciuni”.

Barbatii Taur sunt paziti de sentimentele lor, asa ca s-ar putea sa nu va spuna intotdeauna cand ceva nu este in regula. In schimb, trebuie sa fii atent la unele dintre semnele care arata ca nu mai este interesat.

Vei descoperi ca nu mai este interesat sa-ti vorbeasca despre lucrurile importante, cum ar fi viitorul si emotiile lui. Vei vedea, de asemenea, ca devine si mai incapatanat si intransigen.

 5 semne ca un barbat Taur a terminat cu tine

1. Va fi mai putin vorbaret despre viitor

Barbatii Taur sunt planificatori. Ei se gandesc la viitor.

Aceasta include totul, de la urmatoarea vacanta pana la locul exact in care veti cumpara prima casa, pentru cea mai buna rentabilitate a investitiei.

Cand un barbat Taur este profund investit intr-o relatie, va dori sa va vorbeasca despre viitor si sa se asigure ca sunteti de acord cu planurile lui.

Cand se gandeste ca aceasta relatie ar putea sa nu fie potrivita pentru el, isi va pierde interesul de a avea aceste conversatii cu tine.

Este prea ocupat sa se gandeasca la modul in care va duce lucrurile mai departe de unul singur.

Daca observi ca barbatul tau Taur este mai putin inclinat sa vorbeasca despre viitor, ridica singur subiectul. Arata-i ca esti pe aceeasi pagina si ca vrei acelasi lucru.

 2. El nu va mai comenta cum arati

Oamenii nascuti sub Taur cred ca modul in care te prezinti este important.

Intotdeauna are timp si grija cu aspectul sau si este atras de un partener care face acelasi lucru.

Din acest motiv, vei observa un barbat Taur remarcand cum arati. De obicei, va fi un compliment, desi el ar putea sugera si o schimbare pe care o considera mai potrivita sau mai magulitoare.

Desi s-ar putea sa nu apreciezi intotdeauna comentariile lui, ar trebui sa fii ingrijorat atunci cand nu le mai face.

Daca felul in care arati nu mai este important pentru el, este un semn clar ca isi pierde interesul pentru tine.

Depuneti un efort suplimentar pentru a arata cat mai bine si pentru a impresiona. Nu-l intreba daca arati bine, dar poate ii poti spune ca ai ales un anumit accesoriu dintr-un motiv intemeiat.

3. El nu va mai fi romantic

Majoritatea barbatilor Taur sunt romantici de moda veche. Le place sa vina si sa ia masa partenerului lor si ii surprind cu cadouri speciale pentru a marca ocaziile importante.

Daca inceteaza sa faca acest lucru, ati putea crede ca este doar pentru ca va instalati in relatie. Dar nu asa functioneaza Taurul.

Daca nu isi arata latura romantica, exista un motiv pentru asta.

Istoria este importanta pentru barbatii Taur, iar amintirile pe care le-ati creat impreuna inseamna mult.

Asadar, daca vrei sa-i reaprinzi inclinatiile romantice, aminteste-i de ocazii speciale si impartaseste fotografii si amintiri ale vremurilor bune.

De asemenea, arata-ti intotdeauna aprecierea cand face ceva romantic pentru tine. In timp ce da pentru ca vrea, toata lumea vrea sa stie ca gesturile lor romantice sunt apreciate.

 4. El va deveni (mai) intransigent

Oamenii nascuti sub Taur tind sa fie creaturi de rutina.

Au un program care le permite sa ajunga la toate lucrurile care sunt importante pentru ei si nu le place cand este perturbat.

Stii ca un barbat Taur este indragostit atunci cand este dispus sa se aplece in ceea ce priveste rutina lui pentru a face loc cuiva special.

Nu subestima ce mare gest este atunci cand un barbat Taur sari peste o sesiune de sala pentru tine.

Daca lucrurile nu sunt in regula in relatie, el va deveni mai putin dispus sa faca acele compromisuri. De ce ar trebui sa sacrifice lucruri care sunt importante pentru el pentru o relatie care nu merge mai departe?

Cel mai bun lucru pe care il poti face in aceasta situatie este sa-i arati ca lucrurile care conteaza pentru el conteaza si pentru tine.

Alatura-te lui la sala, asteapta acasa gustarea lui favorita cu proteine. Arata-i ca te poti integra perfect in lumea lui.

5. El va deveni mai putin disponibil din punct de vedere emotional

Barbatilor din Taur nu le place sa se emotioneze. Rareori ii vei vedea cum se enerveaza sau se entuziasmeaza prea mult. Chiar si atunci cand sunt romantici, vor tine lucrurile sub control.

Cand sunt investiti intr-o relatie, s-ar putea sa lase putin mai mult sa scape. Explicandu-va intr-o maniera surprinzator de calma ce simt ei despre lucruri.

De asemenea, vor fi reconfortante in momentele in care aratati emotii.

Cand nu se simt confortabil intr-o relatie, aceasta iesire in emotiile lor este primul lucru care se va inchide.

Ei nu vor mai vorbi despre ei insisi si vor deveni mai putin toleranti cu izbucnirile tale emotionale.

Este important sa-ti tii propriile emotii sub control in acest moment, astfel incat sa nu le oferi un motiv sa se simta frustrati.

Apoi, totul este despre crearea unui mediu de incredere in care sa se simta in siguranta sa impartaseasca din nou mai mult despre sine.

 Poti sa schimbi parerea unui barbat Taur?

Barbatii Taur sunt foarte incapatanati. Odata ce s-au hotarat cu privire la ceva, este foarte greu sa se schimbe. Si asta te include pe tine (vezi semnele ca te testeaza).

Lupta cu un barbat Taur nu este niciodata calea de a rezolva problemele. Trebuie sa folositi logica si sa-i amintiti de ce va potriviti perfect.

De Citit
Related News