HomeDiverse5 semne ca un barbat Varsator nu mai este interesat de tine

5 semne ca un barbat Varsator nu mai este interesat de tine

Este greu sa atragi privirea unui barbat Varsator. Sunt foarte implicati in treaba lor si au, de asemenea, asteptari foarte mari despre ceea ce merita.

Mentinerea unei relatii cu un barbat Varsator poate fi, de asemenea, o provocare, deoarece acestia sunt atat de independenti. Poate fi o provocare sa le oferi spatiul de care au nevoie.

Daca un barbat Varsator se gandeste sa se desparta de tine, primul lucru pe care si-l va dori este mai mult spatiu.

Va refuza invitatiile si nu va returna mesaje. El poate fi, de asemenea, in mod deliberat contrar, ca o modalitate de a-si afirma independenta.

De asemenea, va puteti astepta ca el sa nu se certe cu dvs. cu privire la supararile lui obisnuite de animale de companie sau sa va impartaseasca detaliile minuscule ale celui mai recent interes.

Cititi mai departe pentru mai multe semne sigure ca un barbat Varsator nu mai este interesat.

1. El va petrece mai putin timp cu tine

Barbatii Varsator tind sa fie suflete independente care prefera propria companie.

Stii ca te plac cu adevarat atunci cand sunt dispusi sa-ti faca loc in viata lor.

Daca se gandesc sa puna capat relatiei, nu vor mai simti nevoia sa faca asta.

Nu te vor invita sa faci lucruri si vor fi mereu ocupati atunci cand sugerezi ceva.

Nu vor suna si vor intarzia sa returneze mesajele. De asemenea, va puteti astepta la niste raspunsuri destul de monosilabice.

Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa-i dai spatiu fara sa te superi.

Majoritatea barbatilor Varsator cauta pe cineva care sa-i accepte exact asa cum sunt. Acest lucru ii va trimite un semnal clar ca poti.

2. El va fi in mod deliberat contrar

Barbatii Varsator nu suporta atunci cand alti oameni incearca sa-i controleze sau sa-i schimbe. Ei sunt cine sunt si nu se schimba pentru nimeni.

In timp ce se afla intr-o relatie fericita, s-ar putea sa poarte o camasa bine aleasa pe care le-ati cumparat-o sau sa citeasca o carte pe care o recomandati.

Dar daca incepe sa se miste pe cap, aceste lucruri vor incepe sa-l enerveze. S-ar putea sa inceapa sa vada tot ceea ce sugerezi ca un front.

Deodata, daca sugerezi un film, el iti va explica de ce ai gusturi groaznice pentru filme. Daca sugerezi ca lasa o cearta, va avea nevoie sa se confrunte cu acea persoana.

Incercati sa nu faceti nimic care ar fi perceput ca controlant in acest timp. Aceasta include critica. Probabil ca o va lua prost.

Ar trebui sa luati in considerare si aceste alte moduri prin care un barbat Varsator va testeaza.

3. Nu vor vorbi cu tine despre „lucrurile” lor

Oamenii nascuti sub Varsator tind sa fie tocilari. Prin aceasta, vrem sa spunem ca indiferent de ce ii intereseaza, ei sunt foarte interesati.

Probabil ca petrec mult timp facand, cercetand si vorbind despre asta.

Probabil ca au unul sau doua subiecte de conversatie la care se adreseaza constant.

Desi s-ar putea sa va simtiti putin usurati ca nu vor sa va expuna detaliile ultimului lor meci sportiv sau achizitie de colectie, acesta nu este un semn bun.

Acesta este un semn ca nu mai sunt interesati sa va impartaseasca cel mai important lucru din viata lor!

Incercati sa le deschideti manifestand in mod activ un interes fata de subiect. Pune intrebari si arata-i ca iti amintesti lucruri pe care ti le-a spus deja.

Daca te poti lega de ceea ce iubeste, el isi va da seama cat de compatibil esti.

4. El va fi foarte negativ

Barbatii Varsator pot avea tendinta de a privi partea negativa a lucrurilor. Este un pic un spin-off al personalitatii lor in mod natural discrete.

Cand sunt fericiti, au tendinta de a putea tine acest lucru sub control si isi vor limita pesimismul la comentarii ocazionale.

Dar daca nu este fericit, mai ales cand este in preajma ta, ii va fi din ce in ce mai greu sa-si controleze tendinta de a vedea paharul ca pe jumatate gol.

Asa ca daca il observi ca se plange mai des de lucruri – mancarea la restaurant, muzica la bar, calitatea filmului – ia asta ca pe un semn de avertizare.

Nu raspunde prin a fi prea plin de bule. Barbatii Varsator nu tind sa le placa personalitatea mingii de soare. In schimb, arata-i ca iei lucrurile cu pasul tau si nu lasa aceste lucruri marunte sa te deranjeze.

5. El nu se va certa cu tine

Barbatii Varsator se bucura de o cearta buna si le place sa dezbata probleme cu oamenii pe care ii respecta.

Cand sunt intr-o relatie fericita, asteapta-te sa-l vezi cu cearta regulata sanatoasa cu partenerul sau. Dar acestea nu vor deveni niciodata personale si cei doi vor fi mereu prieteni la sfarsit.

Dar daca incepe sa-si piarda respectul fata de relatie, va fi mai putin probabil sa doreasca sa discute cu tine aspectele mai fine ale ceva.

Cand spui ceva cu care nu este de acord, mai degraba decat sa te ridice, probabil ca va ridica din umeri si va schimba subiectul.

Dar nu-l lasa sa coboare atat de usor! Intreaba-l ce parere are despre lucruri si impinge-l pe el.

El nu va putea rezista impulsului de a-ti spune exact de ce are dreptate si toti ceilalti gresesc deocamdata.

O cearta scanteietoare poate ajuta si la reaprinderea scanteilor in relatie.

Poti sa schimbi parerea unui barbat Varsator?

Barbatii Varsator sunt foarte fermi in opinii si le este greu sa recunoasca cand gresesc. Deci, daca se despart de tine, este putin probabil sa se razgandeasca. Ei simt ca este un semn de slabiciune.

Dar daca ei inca delibereaza daca relatia este potrivita pentru ei, s-ar putea sa-l poti pastra daca ii poti arata cat de compatibil esti.

Isi doreste pe cineva frumos, interesant si amuzant si il accepta exact asa cum este si nu incearca sa-l schimbe.

Nimeni nu l-a acuzat vreodata pe Varsator ca are asteptari scazute.

De Citit
Related News