HomeDivertismentCele mai scumpe colaborari din istoria Hollywood-ului

Cele mai scumpe colaborari din istoria Hollywood-ului

Exista producatori dispusi sa plateasca sume astronomice pentru a avea cele mai bune vedete in filmele lor… chiar daca sunt doar pentru cateva minute… sau chiar fara sa scoata un cuvant. Marlon Brando, Brad Pitt sau Alec Baldwin sunt cativa dintre actorii care au castigat bani reali pentru, cel mult, trei zile de filmari pe casete care, nu stim daca din cauza lor, au ajuns sa devina un adevarat box office international. 

Dar nu toata lumea a acceptat un cameo pentru bani. Exista si cazuri, precum Hugh Jackman din „X-Men: First Generation”, care si-au imprumutat imaginea si talentul in schimbul unei donatii generoase catre scoala copiilor lor. Sau cei care au facut-o pentru o cauza buna, precum Sean Connery care, conform biografului sau, a donat tot ce a castigat de la „Robin Hood: Printul hotilor” unor organizatii de caritate.

De la suma astronomica pe care a castigat-o Marlon Brando in „Superman” pana la aparitia „tacuta” a lui Brad Pitt in „Deadpool 2”, acestea sunt cele mai scumpe colaborari speciale din istoria Hollywood-ului.

1 de 10

Marlon Brando in „Superman”

A-l avea in film a fost atat de important incat Richard Donner a fost de acord cu toate cererile sale de a juca Jor-El. Pretul pe care a trebuit sa-l plateasca pentru cele 10 minute cu Brando a fost de 3,7 milioane de dolari. Dar actorul, in plus, a negociat sa ia parte din beneficiile filmului pentru care, in total, a castigat 19 milioane de dolari.

2 de 10

Brad Pitt si „Deadpool 2”

Aparitia actorului in film a fost filmata in jumatate de ora… O jumatate de ora pentru care Pitt a taxat 1.000 de dolari , o suma importanta daca tinem cont ca actorul apare pentru cateva miimi de secunda si, daca nu esti atent , este practic imposibil sa-l recunosti.

3 de 10

Charlie Sheen in „Scary Movie 5”

Dupa ce a participat la a doua si a treia transa din saga jucandu-l pe fermierul Tom Logan, Charlie a revenit in franciza… Dar cu un alt personaj! Filmul incepe cu actorul care incearca sa inregistreze o caseta sexuala cu Lindsay Lohan, care se joaca pe ea insasi, pana cand o fantoma distruge totul luandu-l pe Sheen inainte. O zi de filmari pentru care actorul a buzunat 250.000 de dolari.

4 de 10

Mark Hamill in „Star Wars: The Force Awakens”

Cateva secunde pe o stanca intr-una dintre secventele finale ale filmului… Si un milion de dolari! Totul fara sa spuna un cuvant.

5 de 10

Sean Connery in „Robin Hood: Printul hotilor”

Nici macar nu apare in creditele casetei cu Kevin Costner in 1991 si in care Connery il interpreta pe Ricardo Corazon de Leon. Actorul, trebuie spus, a donat cei 500.000 de dolari pe care i-a castigat (jumatate, potrivit biografului sau Richard Yule) unor organizatii de caritate.

6 de 10

Dwayne Johnson in „Ceilalti doi”

Scena de deschidere a filmului regizat de Adam MacKay si cu Will Ferrell in 2010 sugereaza ca Johnson va fi unul dintre personajele principale. Cu toate acestea, in doar doua secvente ajunge sa-si piarda viata cand sare dintr-o cladire. Un job pentru care a castigat 9 milioane de dolari.

7 de 10

Hugh Jakman in „X-Men: First Class”

Personajul sau ca Wolverine a servit drept legatura pentru saltul inapoi al francizei si, interesant, actorul nu a primit un salariu pentru ca a aparut 20 de secunde si a spus: „Go F*** Yourself”. In schimb, Fox a facut o donatie semnificativa scolii copiilor sai.

8 de 10

Alex Baldwin in „Glengarry Glen Ross: Succes la orice pret”

Nu Al Pacino, nu Alan Arkin, nu Jack Lemmon, nu Ed Harris. Daca exista cineva de care ne amintim in adaptarea cinematografica a textului lui David Mamet, acesta este Alex Baldwin. Actorul l-a interpretat pe Blake, un vanzator care a incercat sa motiveze personalul companiei prin jigniri, descalificari si oferind trei premii castigatorului: un Cadillac Eldorado si un set de cutite. O secventa de neuitat pe care actorul a filmat-o in trei zile si pentru care a castigat 250.000 de dolari.

9 de 10

Ving Rhames in „Mission Impossible: Ghost Protocol”

I-a dat viata hackerului Luther Stickell in toate transele francizei, dar nu a avut intotdeauna acelasi rol. De fapt, de data aceasta a aparut doar in ultima scena cu Tom Cruise. Cameo-ul i-a adus 7,7 milioane de dolari.

10 de 10

Michael Biehn in „Alien 3”

Moartea lui Hicks, personajul sau, cantat initial la bordul Sulaco, l-a infuriat foarte tare pe actor. Producatorii au incercat sa-l compenseze scriind un final mai putin dramatic, iar Michael a permis ca o poza cu el sa fie folosita in film. Bineinteles, la un pret de aur, deoarece, conform celor spuse in extra-urile DVD, a platit la fel ca pentru participarea sa la „Aliens: The Return”.

De Citit
Related News