HomeDivertismentDe ce „Deadpool 3” nu ar trebui sa fie ultimul film Wolverine...

De ce „Deadpool 3” nu ar trebui sa fie ultimul film Wolverine al lui Hugh Jackman?

Hugh Jackman si Ryan Reynolds au oferit unul dintre cele mai mari spoilere din istoria Marvel si a filmului, cand au anuntat in mod casual ca X-Man Logan/Wolverine isi va relua rolul in viitorul film Marvel Cinematic Universe „Deadpool 3” . Dar, in timp ce fanii sunt incantati de a-l revedea pe Jackman in rol, exista, de asemenea, sentimente amestecate despre Jackman, avand in vedere cat de perfect a primit Logan, pensionarea supereroului in 2017.  Aceste preocupari trebuie luate in serios si o modalitate buna de a le atenua ar fi de fapt extinderea mandatului lui Jackman in MCU, facandu-l sa apara si intr-un film Avengers sau intr-un alt film Marvel.

Invierea lui Logan

 Cea mai evidenta problema despre readucerea personajului este ca a murit eroic in Logan . Dar aceasta nu este de fapt o problema uriasa, avand in vedere starea actuala a filmelor Marvel. Dupa cum a dezvaluit Kevin Feige la San Diego Comic-Con, a patra, a cincea si a sasea faza a MCU alcatuieste ceea ce compania numeste „Saga Multivers”. Chiar inainte de asta se presupunea de mult ca conceptul de realitati alternative va fi implicat in „Deadpool 3” ca o modalitate de a-l aduce pe Wade Wilson in MCU propriu-zis, dupa ce primele doua filme ale sale au fost plasate in continuitatea dezordonata a 20th Century Fox X- Franciza barbatilor. Din aceasta cauza, includerea lui Logan poate fi explicata spunand ca versiunea pe care Wade o intalneste este una diferita de varianta vazuta in Loganfilmul. Acest lucru ar fi deosebit de usor de vandut, avand in vedere continuitatea dezordonata mentionata mai sus si faptul ca Logan insusi era deosebit de vag cu privire la care dintre filmele X-Men sau Wolverine, daca exista, erau canon pentru povestea sa de fundal.

Fanii sunt mai ingrijorati de faptul ca aparitia finala reala a lui Jackman nu va fi la fel de satisfacatoare din punct de vedere emotional, mai ales avand in vedere tonul de comedie al seriei Deadpool. „Deadpool 3” are deja multe de rezolvat, impartirea personajelor in MCU si aratand cum un film cu rating R si stricatiile lui Wade, constient de sine, care sparg al patrulea perete pot functiona in limitele francizei, ca sa nu mai vorbim. pur si simplu oferind un threequel satisfacator (ceva care nu este deosebit de comun la Hollywood). Eliminarea presiunii de a-i oferi lui Jackman un alt cantec de lebada bun din film ar asigura probabil un produs mai bun.

Wolverine in MCU

Pe langa usurarea incarcaturii lui „Deadpool 3” , extinderea mandatului MCU a lui Jackman ar putea duce la o multime de servicii interesante pentru fani. Oricat de mult, inclusiv Reynolds, ar dori sa-l uite, Logan si Wade au mai interactionat pe ecran, cand prima versiune puternic calomniata a acesteia din urma a fost introdusa in X-Men Origins: Wolverine din 2009 . Desi pare aproape sigur ca si alte personaje MCU vor fi prezentate in „Deadpool 3” , s-ar simti totusi ca o oportunitate ratata de a limita arcul lui Jackman in franciza la film, cand exista atat de multi alti fani favoriti ai Marvel si-ar placea sa-si vada Loganul. interactionati cu, mai ales avand in vedere cat de bine este conectat personajul in benzi desenate.

Inainte de a fi mutat in franciza X-Men, Logan a fost introdus in benzile desenate The Incredible Hulk . In timp ce lucra ca agent suprauman pentru programul Departamentului H al guvernului canadian, a fost trimis sa neutralizeze Bruce Banner/Hulk si inamicul sau Wendigo. Desi Logan si Bruce au fost de atunci de aceeasi parte de cele mai multe ori, au avut batalii suplimentare, la fel ca multe dintre ramurile lor si personajele asociate. MCU Bruce al lui Mark Ruffalo este mai clar eroic decat omologul sau comic in acest moment al povestii sale, dar, ca aparitia sa in She-Hulk: Attorney at Lawsubliniat, el inca are probleme in a-si controla furia, ceea ce l-ar putea determina sa redevina o amenintare in viitor. Totusi, o lupta intre Logan si Bruce insusi pare oarecum improbabila in acest moment, la fel ca si una dintre primul si Jennifer Walters/She-Hulk ( Tatiana Maslany ). Dar miturile lui Hulk au o renastere in MCU, cu She-Hulk reintroducand raufacatorul Incredibilului Hulk Emil Blonsky/Abominatia ( Tim Roth ) si Captain America: New World Order gata sa faca acest lucru cu Samuel Sterns/Liderul ( Tim Blake Nelson ).). Dezvoltarea unei rivalitati intre Logan si unul dintre acesti doi, sau orice alt personaj cu putere gamma care ar putea fi introdus in curand, ar fi o modalitate distractiva de a adapta dinamica benzilor desenate dintre Hulk si Wolverine si de a inlocui rivalitatea MCU a lui Bruce cu Thor ( Chris Hemsworth ), care a incheiat.

Un alt Logan preferat de MCU are o istorie notabila cu care este Spider-Man. Fiind probabil cele mai populare personaje ale Marvel Comics vreodata, Logan si Peter Parker au facut echipa frecvent. Contrastul dintre personalitatea si tacticile morocane, uneori nemiloase ale lui Logan si tocilarul si stilul prietenos de lupta impotriva crimei din cartier al lui Peter duce la interactiuni memorabile, care sunt atat amuzante, cat si cu impact emotional. In ciuda diferentelor lor, perechea are un mare respect unul pentru celalalt si au devenit destul de apropiati de-a lungul anilor, iar parteneriatul lor este unul dintre cele mai semnificative din benzile desenate, care nu a fost inca adaptat la live-action. Peter de la Tom Holland este adesea asociat cu eroi mai in varsta care actioneaza ca mentori si, facand acest lucru cu Loganul lui Jackman, cu siguranta i-ar entuziasma pe fani, desi multiversul si revenirea lor inSpider-Man: No Way Home inseamna ca este, de asemenea, posibil ca Jackman sa fie asociat si cuversiunile lui Tobey McGuire sau Andrew Garfield .

Desigur, exista un elefant in forma de X-Men in camera care nu a fost inca abordat. Dar nu pare neaparat probabil ca Jackman sa fie implicat in versiunea MCU a echipei mutante. In primul rand, in timp ce diversi mutanti individuali au fost si in curand vor fi introdusi in franciza, primul film MCU X-Men, desi inevitabil, nu a fost inca anuntat oficial, ceea ce inseamna ca probabil nu va ajunge inainte de incheierea Sagai Multivers in 2025. Deoarece revenirea lui Jackman’s Logan este aproape sigur legata de povestea multiversului, probabil ca timpul sau in franciza se va termina inainte de sosirea filmului, indiferent daca este implicat in vreun proiect dupa „Deadpool 3”sau nu, ceea ce este probabil cel mai bun. MCU X-Men vor avea deja treaba pentru ei, distingandu-se de predecesorii lor Fox, mai ales daca echipa include o versiune reformata a lui Logan. Acest lucru ar deveni si mai dificil daca ar aparea alaturi de cel mai popular personaj si actor din filmele vechi.

Logan in razboaie secrete

Acestea fiind spuse, reunirea lui Jackman cu unii dintre vechii sai colegi de distributie ar fi binevenita si incepe sa se simta din ce in ce mai probabil. Saga Multiverse a reintrodus diverse personaje si actori mosteniti Marvel, inclusiv co-starurile lui Jackman si Reynolds din X-Men, Evan Peters si Sir Patrick Stewart. Revenirea lui Jackman este, fara indoiala, cea mai semnificativa dintre acestea, deoarece el este cel mai popular personaj live-action inainte de MCU. Faptul ca vine intr-un film solo sugereaza ca franciza are ceva si mai mare in minte pentru ultima intrare a Sagai Multivers, Razbunatorii: Razboi secrete din 2025., cea mai evidenta alegere fiind o echipa completa intre ansamblul MCU si personajele mostenite. Aceasta ar putea include foarte bine mai multe personaje Fox care se intorc simultan pentru primul crossover complet X-Men/Avengers. Desi telespectatorii s-au plans uneori ca personajul lui Jackman a primit atat de multa atentie in filmele Fox, incat altii au fost impinsi in fundal, tot ar fi gresit ca acest tip de eveniment sa se intample fara ca el sa i se acorde importanta sa pentru franciza si genul de supereroi in general.

Secret Wars pare, de asemenea, o alegere mai naturala pentru al doilea film final al lui Jackman din alte motive. Desi includerea sa intr-un proiect Hulk sau intr-un film cu Spider-Man ar avea sens, avand in vedere ca istoria benzilor desenate, includerea lui intr-un film Avengers i-ar permite sa interactioneze potential cu acele personaje, precum si cu multe altele, iar un rol in Secret Wars in special ar fi cea mai mare modalitate de a onora mostenirea personajului. Logan a oferit personajului o iesire la scara mai mica care si-a extras puterea din intimitatea sa. Razboiul secret poate reusi prin metoda opusa, lasandu-l pe Jackman sa iasa intr-un flacari de glorie pe cea mai mare panza posibila pentru a se potrivi cu impactul sau mai mare decat real, la fel cum a facut Iron Man al lui Robert Downey Jr.Avengers: Endgame .

De Citit
Related News