HomeDivertismentFilme de neratat cu actrita Karen Gillan

Filme de neratat cu actrita Karen Gillan

Fanii o cunosc pe Karen Gillan, mai cunoscuta ca Nebula in MCU. Cu toate acestea, cariera ei este plina de alte roluri precum drama si comedia. Dar faptul ca Karen Gillan cauta mereu materiale bune este de netagaduit.

A debutat in prima emisiune de televiziune la varsta de 19 ani. Ea a jucat rolul lui Amy Pond Plum, cel mai bun insotitor de doctor al lui Matt Smith, care a insotit serialul timp de trei ani in 2009. Cu toate acestea, in 2014, Gillan s-a alaturat Universului Cinematic Marvel ca o nebuloasa a gardienilor galaxiilor. Cimentandu-si pozitia cu o poveste cuprinzatoare si fara sfarsit, ea joaca un rol esential in unele dintre cele mai indragite francize de film.

Karen Gillan, care a fost ascunsa sub multe proteze, a reusit sa devina una dintre vedetele de top si este renumita pentru performanta ei complexa ca Nebula in MCU. Dupa ce a debutat ca Guardian of the Galaxy, Nebula a continuat sa creasca ca personaj si s-a alaturat The Avengers.

Gillan a avut o cariera mai buna si mai de succes inainte de zilele ei Nebula si continua sa gaseasca proiecte noi si notabile in afara lumii MCU. De la mici filme indie la filme de succes, Gillan a imbratisat o varietate de critici, deoarece depaseste cu mult Nebula MCU.

Iata lista de top a filmelor cu Karen Gillan.

Un spion deghizat.

Spies in Disguise este o drama americana de spionaj animata pe computer din 2019, produsa de Aozora Studios si distribuita de 20th Century Fox. Filmul este regizat de Brad Copeland dupa scenarii de Lloyd Tide Taylor, Troy Quane si Nick Bruno, iar povestea completa este scrisa. de Cindy Davis.

Gillan s-a alaturat lui Will Smith si unora dintre colegii sai actori Tom Holland pentru a-i exprima personajul intr-o aventura animata de spionaj. Smith a jucat rolul celui mai mare spion din lume transformandu-se intr-un porumbel in timpul ultimei sale misiuni. Apoi cere ajutorul unui profesor sarac. Holland joaca rolul profesorului pentru a salva ziua.

Gillan a jucat rolul celui mai ciudat sprijin pentru profesionistii care lucreaza in agentiile de spionaj. A primit 76% din critici. The Spy in Disguise nu a fost niciodata considerat un clasic anime, dar a fost o aventura distractiva a prietenilor de familie care si-a indeplinit bine scopul.

Bun venit in jungla din Jumanji.

In rolul cel mai intunecat al lui Giran ca nebuloasa. Cu toate acestea, multi fani sunt familiarizati cu latura lui comica. Ea poate accepta ca este un mockumentary foarte ridicol al amuzantului Andy Samberg. Concurenta dintre cele doua vedete din tenis este cea care provoaca un meci de o saptamana.

Cu un all-star care a interpretat un personaj proeminent din serial. Serialul arata ca Seven Days in Hell a fost o comedie salbatica pe care criticii par sa o iubeasca. Filmul a primit un documentar serios despre excentricitatea si parodia sa.

The Big Short

Adam McKay a iesit din cele mai bune comedii din lume in rolul lui Anchorman si cumnatul sau, facandu-l unul dintre cele mai faimoase filme satirice, castigatoare de Oscar. Acest mare scurtmetraj arata diversele povesti si caracteristici ale oamenilor care au pariat pe credite ipotecare in timpul crizei imobiliare din 2005.

Gillan a jucat rolul mai mic si mai distractiv de investigator FCC care incearca sa-si faca filmul la o banca importanta de renume mondial.

Filmul a fost bine primit, primind o impresie de 89% din partea criticilor. Recenziile s-au datorat in principal capacitatii filmului de a aborda subiecte complexe si serioase si de a prezenta totul in cel mai distractiv mod.

Call of the Jungle

Filmul se bazeaza pe un roman cu acelasi nume. Povestea se bazeaza pe un caine salbatic pe nume Buck, rapit din casa lui si vandut pentru a deveni un caine de sanie pe teritoriul Yukon.

Calatoria il urmareste de la diversi profesori, iar Buck invata sa traiasca in salbaticie. In aceasta drama, Gillan a jucat rolul unei femei bogate rasfatate.

Filmul a primit recenzii moderate si succes. Multi s-au plans de CGI care distrag atentia care aduce cainii la viata. Dar a primit si aplauze bune pentru ca este o poveste clasica emotionanta a justitiei.

Like All Creatures

Acesta este un film drama de televiziune american regizat de Colin Siffli, iar intreg scenariul a fost scris de David Dastmalchian. Acest film este produs sub steagul unui film cu avion de Nacho Arenas, Amy Green si Chistinson.

Mai jos sunt cateva dintre vedetele de film din filme precum Dastmalchian, Karen Gillan, David Koecher, John Doe si Jennifer Marrison. Filmul a fost lansat pe 18 octombrie 2018 si se presupune ca a fost lansat in Statele Unite de Samuel Goldwyn pe 17 mai 2019.

Desi Gillan a aparut in multe proiecte majore de-a lungul carierei sale. Au fost o multime de filme mici care erau prea interesante avand in vedere ea. De exemplu, unul dintre cele mai interesante filme este Like All Creatures care urmareste povestea unui tanar cuplu disperat care scapa de necazuri.

 Ea a primit cele mai mari laude pentru rolul lui Amy Pond, un partener cheie al celui de-al unsprezecelea doctor din seria SF, care a primit mai multe premii si nominalizari. 

De Citit
Related News