HomeDiverseCum stii daca fostul tau partener inca te iubeste?

Cum stii daca fostul tau partener inca te iubeste?

De obicei, dupa o despartire, una dintre cele doua parti s-ar putea sa se intrebe daca cealalta persoana ii mai iubeste. Relatiile amoroase sunt un subiect complex, iar realitatea nu este intotdeauna ceea ce pare.

Uneori, cuplurile se despart si tocmai in acel interval de timp in care raman despartiti isi dau seama cat de mult le este dor de cealalta persoana si decid sa incerce din nou. Desigur, aceasta nu este o stiinta exacta si nu este la fel in toate cazurile.

In acest articol vom trece in revista cateva dintre semne pentru a stii daca fostul tau inca te iubeste si vom da cateva indicatii despre cum sa procedezi in aceste cazuri. Desigur, trebuie sa avem in vedere ca indiferent de suspiciunile noastre, trebuie sa respectam intotdeauna deciziile luate de cealalta persoana, chiar daca asta inseamna intreruperea completa a relatiei.

Ce sa faci daca fostul tau partener te mai iubeste?

Aceasta intrebare este raspunsul in principal privind semnalele non-verbale pe care le trimite cealalta persoana. Dupa cum se spune, „nu este necesar sa vorbesc clar pentru a-ti spune ca te iubesc”.

Sa mergem atunci sa vedem care sunt aceste semne, dar tinand cont ca dragostea si atractia nu sunt la fel; Este foarte obisnuit ca un fost partener sa se simta in continuare atras de tine si chiar sa-si doreasca sa aiba din nou o relatie si nu o face din dragoste ci pentru a se simti singur sau pentru a-si relua viata inainte.

1. Ramaneti prezent

Daca, in ciuda faptului ca a incheiat relatia, cealalta persoana continua sa fie remarcata in viata ta de zi cu zi si acest lucru nu se datoreaza obligatiilor sau responsabilitatilor sale, acesta este un indicator ca este in continuare atras de tine si isi doreste sa apari. cont .

De exemplu, daca te intalnesti foarte des in unele locuri si acest lucru nu este explicat de cartierul in care locuieste sau de cercurile de prieteni cu care socializeaza, acest lucru poate sa nu fie intotdeauna intamplator.

2. Incercati sa nu pierdeti contactul

Cand cealalta persoana insista sa pastreze legatura dupa despartire prin mesaje text, apeluri pentru a intreba ceva banal si chiar mai multe contacte indirecte, cum ar fi reactia la postarile tale pe retelele sociale, acest lucru indica atractie. Ele sunt un indicator ca aceasta persoana ar putea avea inca sentimente pentru tine .

3. Cand alti oameni iti vorbesc despre el sau ea

Acest criteriu se refera la faptul ca atunci cand unii prieteni pe care ii ai in comun cu fostul partener incep sa-ti vorbeasca despre acea persoana intr-un mod suspect, de parca ar fi vrut sa facem ceva pentru a relua relatia, cu fraze de genul „ ai facut un cuplu frumos”, printre altele…

Acest comportament special poate sa nu fie intamplator, deoarece de multe ori, cand un fost partener vrea sa se intoarca, incearca sa-i convinga pe altii sa-i ajute sa-si recupereze relatia de dragoste pe care o aveau inainte .

Avertisment: senzatia de nervozitate este normala

Trebuie avut grija sa nu confundati nervii cu un semn de dragoste , in aceste cazuri. Incertitudinea si ambiguitatea in care se afla relatia (odata ce a incetat sa mai fie un cuplu) pot genera anxietate, si aceasta este independenta daca cealalta persoana este sau nu iubita.

Cum ar trebui sa actionam impotriva acestei posibilitati?

Daca percepem aceste semne de la fostul nostru partener , este normal sa ne simtim confuzi in privinta asta , mai ales avand in vedere timpul care a trecut de la despartire. Cel mai bun lucru va fi intotdeauna sa iei lucrurile cu calm, fara a actiona in graba.

Trebuie sa ne amintim ca, desi acestea sunt semne destul de clare ca fostul nostru inca ne place, exista posibilitatea ca acesta sa nu fie cazul. In plus, sa ne acordam timpul necesar pentru a reflecta asupra sentimentelor noastre si daca vrem sa-i mai dam o sansa acelei persoane ar trebui sa fie intotdeauna primul pas.

Dupa ce am stabilit cum ne simtim cu privire la posibilitatea ca aceasta persoana sa ne mai placa este atunci cand procedam sa scapam de indoiala. Folosind comunicarea asertiva, vom discuta cu fostul nostru partener si ii vom propune posibilitatea de a ne vedea intr-un loc linistit. Odata ajuns acolo, ii exprimam in mod deschis indoiala si ii cerem sa ne dea un raspuns. Acest lucru va ajuta la inchiderea acelui ciclu de incertitudine care a existat posibil de ambele parti.

Dupa ce avem raspunsul clar de la cealalta persoana, ne exprimam gandurile si sentimentele despre acesta (cele pe care le-am meditat deja anterior).

Ce se va intampla in continuare?

Dupa ce am ascultat ce are de spus cealalta persoana si dupa ce ne-am expus pozitia in aceasta chestiune, vom simti ca ne-a fost ridicata o greutate de pe umeri.

Indiferent de raspunsul pe care ni-l da cealalta persoana sau de raspunsul pe care i-l dam noi, dupa acel moment va fi mult mai usor sa ne continuam viata de zi cu zi , sa ne intoarcem la rutina sau sa gasim noi moduri de a trai.

Fara anxietatea ca ne-ar putea genera nestiind clar ce se intampla, chiar si dupa ce am inchis acel ciclu, relatia cu acea persoana ar putea evolua si am putea incepe sa o vedem cu alti ochi. O prietenie s-ar putea dezvolta din acel moment sau s-ar putea intampla, de asemenea, sa ne dam seama ca cel mai bun lucru pentru amandoi este sa mergem pe drumuri separate. In orice caz, incertitudinea si angoasa se vor risipi.

Este sanatos pentru noi sa fim sinceri cu ceea ce simtim, dar in acelasi timp sa ne confruntam cu realitatea lucrurilor si sa le vedem asa cum se intampla cu adevarat, si nu asa cum ne-am dori sa se intample .

Consideratii finale

In aceste cazuri, cel mai important lucru este sa ne acordam valoarea pe care o avem si sa nu permitem propriilor sentimente sa joace impotriva noastra. De multe ori se intampla ca persoana de care ne-am indragostit sa fie negativa pentru viata noastra si sa ne compromita sanatatea mintala. Cand se intampla acest lucru, trebuie sa revizuim cu atentie faptele, evitand orice prejudecati cognitive care ar putea exista, tinand cont de sentimentele noastre fata de cealalta persoana.

Amintiti-va ca linistea voastra nu este negociabila si ca relatiile sunt acolo pentru a ne face sa credem ca oameni, nu pentru a ne limita.

De Citit
Related News