HomeDivertisment„Game of Thrones”: 11 personaje secundare de care poate ca nu iti...

„Game of Thrones”: 11 personaje secundare de care poate ca nu iti amintesti, dar au fost importante

Ei nu sunt pretendenti la Tronul de Fier. Multe dintre personaje, de fapt, au murit deja in serie. Dar asta nu inseamna ca povestile lor, scurte uneori, nu au marcat intr-un anumit fel cursul Game of Thrones .

Mycah

Mycah, fiul macelarului, a fost un baiat care a calatorit cu alaiul lui Ned Stark de la Winterfell la Debarcaderul Regelui, cand a fost numit Mana Regelui de catre Robert Baratheon. Pe drum, Mycah si Arya practicau scrima cand Joffrey parea sa-i batjocoreasca. Fiind Joffrey atacat de Nymeria, familia Lannister ordona sa-i omoare pe lupii grosi si, de asemenea, pe acest baiat. Hound este cel care executa ordinul, motiv pentru care Arya il pune pe lista ei de oameni de ucis. Intrebarea este daca, dupa tot ce au trecut impreuna, Arya va mai vrea sa se razbune pentru Mycah sau nu.

Batrana Bona  

Batrana Bona era o servitoare din Winterfell care a crescut copiii lui Ned si Catelyn. Am vazut-o la inceputul serialului, cand Bran era tintuit la pat. Printre povestile pe care le-a povestit s-a numarat si cea cu Noaptea lunga si umblatorii albi. Din nou, nimeni nu a acordat atentie acestei doamne bune. Si daca Robb nu ar fi intrerupt scena, poate am fi stiut mai multe despre legenda.

Yoren

Yoren a fost un membru al Watch’s Night care a calatorit in cele Sapte Regate recrutand noi barbati care sa poarte negru. Cu toate acestea, cea mai mare importanta a lui a fost scoaterea lui Arya Stark din King’s Landing cand Ned a fost executat si a insotit-o pentru o vreme. I-a venit ideea listei de oameni de ucis de la el.

Syrio Forel

Syrio Forel a fost prima sabie a lui Braavos si un maestru de scrima al dansului pe apa care i-a predat-o pe Arya Stark primele lectii in Debarcarea Regelui. Cand sotii Lannister au ordonat arestarea Stark, Syrio a protejat-o pe Arya si i-a oferit un avantaj suficient pentru a scapa, confruntandu-se cu Meryn Trant, pe care tanara o va ucide mai tarziu ca razbunare. Cu toate acestea, nu exista nicio certitudine ca Syrio a murit si multi fani cred ca ar fi supravietuit.

Ser Ilyn Payne

Ser Ilyn Payne este Justitia Regelui, adica calaul regal. El era sub comanda atat a lui Robert Baratheon, cat si a lui Joffrey Baratheon, care l-au executat pe Ned Stark. Din acest motiv, este unul dintre numele de pe lista Arya. Daca fata Stark calatoreste spre sud pentru a incerca sa o omoare pe Cersei, exista sanse mari sa o faca si cu Payne. Cu toate acestea, este un personaj care nu a mai aparut din sezonul 4, asa ca s-ar putea sa nu mai existe nicio urma de el.

Mirri Maz Duur

Mirri Maz Duur a fost o maegi Lhazar, adica o vrajitoare, care a trait in templul Marelui Pastor cand oamenii ei au fost atacati de Dothraki. Daenerys a salvat-o si s-a oferit sa-l vindece pe Khal Drogo de o ranire, dar in schimb l-a pus intr-o stare catatonica. Dar importanta sa in poveste este ca a profetit ca Daenerys nu ar putea avea mai multi copii, lucru pe care ea insasi i-a spus lui Jon in sezonul 7, desi acesta a subliniat ca poate vrajitoarea a gresit. Va fi fiul lui Daenerys si Jon si Mirri Maz Duur avea dreptate?

Quaithe

Quaithe a fost o preoteasa din Asshai pe care am vazut-o pe scurt in sezonul 2 din Game of Thrones si care a avut un dialog interesant cu Jorah Andalul: „O vei trada din nou, Jorah Andalul? O vei trada din nou”, a spus el, referindu-se la Daenerys. El a raspuns „Niciodata”. Cu toate acestea, aceste cuvinte ar putea fi legate de o teorie a cartilor, cea a celor trei tradari ale lui Daenerys. Il vom vedea pe Jorah sa-si rupa loialitatea fata de Daenerys?

Maggy La Rana

Desi am vazut-o doar intr-o singura scena, Maggy The Frog este unul dintre personajele episodice care i-a marcat cel mai mult pe fanii Game of Thrones , deoarece ea a fost cea care a facut profetia despre Cersei.

Robin Arryn

Fiul Lysei Tully si, prin urmare, varul Sansei, Robin Arryn este actualul lider al Casei Arryn, de cand Littlefinger, care a servit ca regent, a fost ucis in Winterfell. Nu stim care va fi pozitia lor de acum inainte, dar Cavalerii Vaii au fost intotdeauna un aliat important in lupte.

Daario Naharis

Jucat de doi actori diferiti, mercenarul Daario Naharis va ramane in istoria Westeros ca churri pe care Daenerys l-a ridicat in Meeren. L-a lasat acolo, vazand ca treaba lui nu era altceva decat sex si ca zona va avea nevoie de un conducator in timp ce ea se dedica cuceririi Westerosului. Sunt cei care cred ca s-ar putea intoarce, ranit de ciuda, sa o tradeze pe Daenerys.

Tycho Nestorius

Tycho Nestoris este reprezentantul Bancii de Fier din Braavos cu care Cersei Lannister face afaceri pentru a obtine finantare pentru trupele militare. Dupa cum ar spune Jafar din Aladdin, cine are aurul face regulile.

De Citit
Related News