HomeDiverseCe este si cum functioneaza harta natala?

Ce este si cum functioneaza harta natala?

Daca va place tot ce este legat de astrologie, poate doriti sa stiti care este cu exactitate harta natala, cunoscuta si sub denumirea de harta natala sau harta astrala. Ei bine, astazi vrem sa va explicam intr-un mod clar si simplu ce este, pentru ce este si cum sa interpretam harta natala.

Harta astrologica este o diagrama sau o reprezentare grafica pentru a cunoaste pozitiile planetelor in raport cu semnele zodiacului, si casele astrologice pe care acestea le-au ocupat la un anumit timp si loc. O citire corecta a hartii natale ne poate ajuta sa interpretam anumite comportamente din comportamentul nostru, precum si sa prezicem intr-un anumit fel ce s-ar putea intampla in viitorul nostru.

Cum functioneaza harta natala?

In astrologie , planetele sunt actorii principali in harta natala, dar trebuie mentionat ca acest domeniu nu include doar planetele cunoscute din sistemul solar, ci si o serie de obiecte mai mici precum cometele si asteroizii care, impreuna cu Soarele si Luna intaresc interpretarea hartii natale .

Citirea unei harti astrologice poate contine mai multe nuante in functie de metodologia si abordarea fiecarui astrolog, deoarece nu toate coincid exact in interpretarea lor. Lasand deoparte tehnicile acum, sunt cei care cred ca aceasta metoda nu da gres si care cred ca poate servi drept ghid, dar fara a fi neaparat sa fie asa cum este indicat. Tu ce crezi?

Oricum ar fi, functionarea hartii astrale ne va arata intotdeauna cele douasprezece semne, cele douasprezece case si, desigur, planetele. Semnul va reprezenta tipul de energie si casa in care se afla scena, asa ca atunci cand semnul este gasit cu o planeta, acesta este umplut cu energia sa si permite casei sa raporteze momentul in care va avea loc acea tranzitie. loc..

Cu o harta astrala nu numai ca putem intelege o mare parte din comportamentele si atitudinile noastre, dar putem si imbunatati acele abilitati innascute de care nu am stiut sa profitam suficient.

Interpretarea hartii natale

Interpretarea hartii natale poate fi abordata intr-un mod diferit in functie de diferitele curente astrologice atunci cand vine vorba de prezentarea acestei harti a cerului. In functie de data nasterii, ora si locul, pentru interpretarea unei harti natale, trebuie avute in vedere urmatoarele aspecte:

– Locul si pozitia planetelor in semnele zodiacului.

– Locul si pozitia planetelor in case.

– Reprezentarea grafica a hartii sau a cerului astral.

– Relatiile care se formeaza intre planete si alte puncte de interes de pe diagrama.

– Distributia elementelor, modalitatilor, polaritatilor si emisferelor.

Harta natala mai mult decat determinanta, exprima potentialul care rezida in fiecare persoana. Daca nu stiai despre ce este vorba despre aceasta reprezentare grafica, acest rezumat poate fi putin coplesitor, dar acesta este doar pentru a-ti face o idee despre ce poate da de la sine o harta a cerului in raport cu noi.

Cum sa stiu care este harta mea natala?

Dupa toate acestea, cu siguranta te-ai intrebat la un moment dat cum sa stiu care este harta mea natala. Ei bine, exista o serie de site-uri cu care poti sa-ti calculezi gratis agrama natala sau macar sa-ti observi harta natala, cu un mic studiu poti cu siguranta sa analizezi aspectele despre care am vorbit.

Acum, recomandarea noastra este ca harta natala sa fie intotdeauna realizata de un profesionist in astrologie , care, pe baza datelor deja mentionate, data nasterii, ora si locul, va putea interpreta corect graficul dumneavoastra. In ea, aspecte ale personalitatii tale, talentelor, aptitudinilor, potentialitatilor, relatiilor etc. vor fi dezvaluite, pe scurt, un proces de cunoastere pe care ar trebui sa-l lasam in mainile acelei persoane pregatite sa faca o analiza individualizata.

Harta astrala iti va permite sa te apropii nu doar de adevaratul tau mod de a fi, ci si de cel al celor dragi, cu datele necesare ii vei putea cunoaste mai profund pe cei din jur, sau dai sens acelor aspecte sau comportamente care pana acum iti erau de neinteles. Dupa cum puteti vedea, cunoasterea despre harta natala sau a oricaruia dintre cei dragi este toate avantaje, cunoasterea stelelor ne poate ghida in diverse aspecte ale vietii…

De Citit
Related News