HomeDivertismentFaceti cunostinta cu toti barbatii care lupta pentru rolul lui James Bond

Faceti cunostinta cu toti barbatii care lupta pentru rolul lui James Bond

Multi barbati, dar si unele femei, au visat sa rosteasca linia emblematica „numele Bond, James Bond”, dar doar putinii norocosi se pot numi 007. Si in timp ce Daniel Craig este capitanul navei Bond in acest moment, pare gata sa mearga mai departe. Cel putin asta a spus :  1) „As prefera sa sparg acest pahar si sa-mi taie incheieturile” si 2) „Am terminat. Tot ce vreau sa fac este merg mai departe.”

Deci, ceea ce obtinem aici este ca, pe cat de mult lui Daniel Craig  ii place sa joace pe James Bond , el este gata sa renunte la manta. Desi trebuie remarcat faptul ca atitudinea lui fata de oricine il inlocuieste este literalmente „Nu-mi pasa”. Noi, totusi, dam toate dracii si i-am adunat pe barbatii (si o femeie) care se ofera ca tribut. Fie ca sansele sa fie mereu in favoarea lor.

Idris Elba

Varsta:  43

Oricine l-a urmarit pe Idris Elba in  Luther  stie ce actor fabulos este si este clar ca are vibratii majore de Bond. Intrebarea? Este Hollywood-ul dispus sa ia o pozitie impotriva rasismului sistemic si sa arunce o obligatie goala? Raspuns: Sper ca, pentru ca Idris l-ar  ucide – desi este satul de tot hype. „Se simte ca si cum fac campanie si nu sunt”, a spus el . „La inceput a fost inofensiv – o, stiu, nu ar fi grozav? Si acum au inceput dezbateri rasiale. Probabil ca sunt cel mai faimos actor Bond din lume si nici macar nu am jucat rolul. Este suficient. Nu mai pot vorbi despre asta.”

Tom Hiddleston

Varsta:  35

Multumita unui rol foarte asemanator lui Bond din  The Night Manager , Tom Hiddleston pare un shoo-in pentru 007. Unii sustin ca aerul lui de mister s-a estompat acum ca se intalneste cu Taylor Swift, dar acesti oameni sunt incorecti. De asemenea, trebuie mentionat ca atat Tom Hiddleston, cat si James Bond au mers la Eaton, iar Tom a fost vazut intalnindu-se cu producatorii Bond la Soho House. Pe langa asta, actorul britanic pare destul de meh la subiect. „Nu cred ca urmeaza anuntul”, a spus Hiddleston . “Sunt foarte multumit sa aud entuziasmul. Presupunerea ta este la fel de buna ca a mea, sa fiu sincera.”

*Nu este clar daca filmarile lui James Bond se vor infrunta cu programul Tom’s Hiddleswifting .

James Norton

Varsta:  30

James Norton nu a facut inca saltul in superstarul american, dar mergeti mai departe si urmariti  Happy Valley  pe Netflix si veti vedea de ce a fost considerat un potential James Bond. Este greu de citit si emite vibratii tulburi de parca ar fi treaba lui. (Ceea ce, pentru a fi corect, este.) El este, de asemenea, de acord cu obiectivarea masculina, asa ca jocul lui Bond ar trebui sa fie usor. — A trecut atat de mult, nu-i asa, incat femeile s-au trezit in aceasta pozitie? Norton a spus  The Telegraph . „Si acum, mi se pare corect ca se intampla invers.”

Jamie Bell

Varsta:  30

Iti amintesti  de Billy Elliot ? Vroia sa fie dansator, baieti. Dar apoi a crescut pentru a fi candidat pentru James Bond, deci orice. Bell este un candidat destul de tanar pentru 007 la doar 30 de ani, dar actoria sa in  Snowpiercer  arata clar de ce este in cursa. De fapt, producatorul James Bond Barbara Broccoli (cel mai bun nume de familie vreodata) a intrat in discutii cu Bell dupa ce a lucrat cu el la  Film Stars Don’t Die.

Aidan Turner

Varsta:  33

N-ai auzit niciodata de Aidan Turner? E tare, te-am prins. In ciuda faptului ca nu este un nume cunoscut in state, Turner a fost laudat pentru interpretarea sa din serialul  Poldark si a prezentat un spectacol distinct de Bond-y in filmul  And Then There Were None al lui Agatha Christie . Au existat anumite ingrijorari in ceea ce priveste  programul de  filmare al lui Poldark , dar respirati adanc: daca Bond Powers That Be il vor pe Turner, fara indoiala vor lucra in jurul programului lui.

Tom Hardy

Varsta:  38

Avand in vedere faptul ca a purtat  Mad Max: Fury Road  cu puterea pura a chibzuirii, internetul are dreptate sa creada ca Tom Hardy ar face o legatura grozava. Cu toate acestea, Hardy este un actor serios, care a fost nominalizat la premiul Oscar. Va dori, in mod realist, sa traga un Daniel Craig si sa se tipeasca in timpul unui astfel de punct A+ in cariera sa?

Damien Lewis

Varsta:  45

Baieti, Damien Lewis  isi  doreste foarte mult sa joace James Bond, binecuvantati-i inima. Si in timp ce, da, a fost excelent in  Patria , se pare ca doamna Broccoli si prietenii ei nu sunt aici pentru asta. „Le-am trimis carti postale din locatii exotice”, a glumit Lewis la inceputul acestui an. . “Mi-am trimis abdosele abnegati de la sala. Am facut tot ce am putut pentru a obtine locul de munca si nimic.” Trimitem gandurile si rugaciunile noastre.

Gillian Anderson

Varsta:  47

Acel singur pahar de martini ne intristeaza si pe noi, dar in timp ce internetul pare sa iubeasca ideea lui Gillian ca Bond , probabil ca ea nici macar nu va fi luata in considerare din cauza acestei probleme in curs numita sexism.  

De Citit
Related News