HomeDivertismentJessica Alba si Gabrielle Union, femei puternice pe si in afara ecranului...

Jessica Alba si Gabrielle Union, femei puternice pe si in afara ecranului „LA’s Finest”

Daca in „Ocean’s Eight” a fost Sandra Bullock cea care a preluat conducerea de la fratele ei George Clooney in fruntea unei bande de hoti dar si a unei saga cu barbati in mod traditional, acum Gabrielle Union este cea care mosteneste pozitia lui Marcus Burnett, fratele ei in „Two Rebel Cops II”, si perturba genul de actiune cu Jessica Alba , ambii protagonisti, producatori executivi si ofiteri de politie in „LA’s Finest” , spin-off-ul filmului lui Michael Bay.

 In aceasta drama politieneasca plina de actiune si umor, produsa de Jerry Bruckheimer („Piratii din Caraibe”, „Top Gun”), orasul Los Angeles este inca un protagonist al intrigii cu Alba si Union, care se numara printre cei 100. cei mai influenti oameni. Personajele sale, Syd Burnett si Nancy McKenna, sunt doua femei cu un caracter puternic care isi imbina meseriile in politie, cu cazuri de mare incarcatura emotionala, cu angajamentul lor antirasist si concilierea familiei. Sunt polari opusi, dar felurile lor diferite de a infrunta viata ii fac cel mai bun sprijin atunci cand isi inchid arma si vesta antiglont.

Un mod de a fi pe care actritele, a caror chimie pe ecran este esentiala pentru viitorul serialului, l-au inteles perfect datorita paralelelor cu viata lor de familie. Personajul interpretat de Union s-a nascut din nevoia de a dezvolta rolul pe care l-a jucat in „Doi politisti rebeli”, unde, in propriile ei cuvinte, „tot ce stiam despre sora lui Marcus era ca avea un fel de slujba sub acoperire si ca Ea nu era foarte bun la slujba ei pentru ca avea nevoie de fratele ei (Martin Lawrence) si de iubitul ei (Will Smith) pentru a o salva”. In „LA’s Finest” descoperim, pe langa independenta ei si alte margini care cresc complexitatea lui Syd Burnett, ca are un trecut truculent si ascunde un secret, o trista coincidenta care trece dincolo de fictiune, inca dinGabrielle Union a fost violata de un barbat inarmat cand avea 19 ani .

Exemple de reconciliere

Pe partea opusa, ea este completata de celalalt mare personaj al serialului „LA’s Finest”, care imbina munca ei cu maternitatea, precum Jessica Alba. Axata pe familia ei, actrita a retrogradat lumea actoriei pe plan secund cand traia unul dintre cele mai bune momente ale ei la Hollywood. Cand i s-a oferit sa o interpreteze pe Nancy McKenna, interpretul in varsta de 38 de ani tocmai devenise mama pentru a treia oara si era sfasiat intre a-si epuiza concediul de maternitate sau a-l intrerupe pentru a putea face pilotul pentru „LA’s Finest”. Un rol bun, nu unul de femeie plata interschimbabila cu oricare alta, un partener grozav ca Gabrielle Union si posibilitatea de a inversa stereotipurile unui gen dominat in mod traditional de barbati.Ei au convins-o sa participe la serie, filmarile carora le-a combinat cu pauze pentru alaptarea bebelusului si cu vizite ale copiilor ei pe platoul de filmare, unde copiii chiar au dat semnalul de actiune cu clapeta.

„A fost o decizie foarte dificila pentru ca de-a lungul intregii mele cariere mi-am dorit un rol ca acesta si nu puteam rata o oportunitate ca aceasta. Mi-a placut foarte mult sa am un coleg, cineva care a facut ca greutatea sa nu cada peste mine. Dar nu a fost usor pentru ca stiam ca este ultimul copil pe care aveam sa-l fac; Mi-a fost greu sa ma decid, imi doream sa petrec timp cu el”, a recunoscut Jessica Alba in cadrul prezentarii „LA’s Finest”. Din fericire, a fost suficient sa fie prima optiune de interpretare a rolului sau si un bun stimulent. „Exista o singura Jessica Alba si am iubit-o. Dar a trebuit sa fie de acord, asa ca l-am implorat… carand multa tequila ”, a glumit Union.

In ciuda pauzei, Jessica Alba isi doreste in continuare sa fie actrita si pasiunea ei pentru actorie continua, asa cum arata in „LA’s Finest”, doar ea s-a maturizat. „Acum inteleg altfel. Inainte, identitatea mea se baza in totalitate pe cariera mea”, a spus actrita. „Am putut sa petrec timp cu familia mea, cu prietenii, sa am o viata personala si sa infiintez o companie – The Honest Company, care a fost evaluata la 1,7 miliarde de dolari. Toate acestea mi-au permis sa am o perspectiva mai mare asupra divertismentului si a rolului meu in el. Pasiunea mea este mai reflectorizata acum”, a declarat actrita.

De Citit
Related News