HomeDivertismentUn cuplu puternic: Kelly Ripa si Mark Consuelos mai indragostiti ca niciodata...

Un cuplu puternic: Kelly Ripa si Mark Consuelos mai indragostiti ca niciodata dupa 23 de ani de casatorie

In timp ce casatoria in Vegas are reputatia de a reuni cupluri de betivi care s-au intalnit la masa de zaruri cu doar sase ore inainte, fuga in Sin City la un an dupa intalnire parea a fi miscarea potrivita pentru Kelly Ripa si Mark Consuelos. Cuplul este inca la fel de interesat unul de celalalt ca niciodata — 23 de ani (!) si trei copii mai tarziu. Ei bine, cel putin par sa fie.

Pana acum, ar fi trebuit sa presupunem ca lucrurile au mers fara probleme la gospodaria Ripa-Consuelo, pe baza postarilor lor obisnuite pe Instagram de apreciere a sotului, deasupra comentariilor dulci, desi uneori insetate. Dar fotografiile de cuplu de celebritati lovey-dovey nu fac o relatie de succes. Desi, tbh, ajuta faptul ca copiii lui Kelly si Mark au oferit toti dovezi ca parintii lor inca se simt foarte mult unul pe altul. (Da, incerc subtil sa va spun ca toti cei trei copii ai lui Kelly si Mark au intrat in ei facand sex… de mai multe ori. Sarmanii copii.)

Din fericire, zilele voastre in care incercati sa evaluati daca un alt cuplu se afla intr-adevar in el pe termen lung si nu doar sa-si exagereze conturile Instagram pentru like-uri s-au incheiat. Un autor si expert in limbajul corpului a interpretat fiecare miscare a lui Kelly si Mark si se dovedeste ca lucrurile arata destul de bine pentru acesti doi.

Nu exista semne de probleme de intimitate.

Chiar daca copiii lor au facut deja acest lucru destul de clar, expertul in limbajul corpului a dezvaluit limbajul corpului din aceasta clipa din 2007. Corpurile lor indreptate complet unul fata de celalalt, practic atingandu-se din cap pana in picioare inseamna ca Kelly si Mark sunt „comodati sa fie vulnerabili unul cu celalalt”. Chiar si atunci cand nu vad ochi in ochi, nimic nu se interpune intre ei (la propriu si la figurat).

 Nu ar visa sa fie cu nimeni altcineva.

Da, aceasta este o poza pentru camera si da, au fost in ochii publicului de mult timp si cu siguranta au aceste miscari in jos, dar expertul in limbajul corpului inca o cumpara. „Exista putere intr-o privire tinta si o privire reciproca la asta”, spune ea. Aceste look-uri sunt pline de „adorare sincera, atentie si interes”. Mark, in special, are capul inclinat usor in jos – un semn de umilinta. El stie ca sotia lui este un nenorocit si, dupa toti acesti ani, este inca uluit.

De ce? Priviti doar acea manuire super-stransa, acele zambete potrivite si pozitii identice. Aceste asemanari si degetele lor intretesute fac clar ca acest cuplu este un front unificat cu obiective similare. expertul in limbajul corpului creeaza aceasta legatura puternica cu securitatea: Kelly si Mark se simt in siguranta unul cu celalalt, asa ca indiferent de ce le-ar arunca viata, ei se vor descurca impreuna, bine sau rau.

 Sunt mandri de casnicia lor.

Asa cum ar trebui sa fie, spune expertul in limbajul corpului. Casatoria lor este puternica si dragostea lor este autentica, conform acestui limbaj al corpului. Indiciile includ faptul ca Kelly ii prinde fata lui Mark. A atinge fata cuiva este „un gest extrem de intim”, deoarece creste hormonul dragostei, oxitocina, spune expertul in limbajul corpului. Un alt semn major? Mana lui Mark sprijinita pe spatele lui Kelly. El nu o trage mai aproape, iar ea nu rezista. Aceasta inseamna ca nu incearca sa o controleze sau sa o gestioneze in niciun fel – el accepta si apreciaza toata Kelly, exact asa cum este ea.

Mark este cel mai mare fan al lui Kelly.

Daca te uiti cu atentie, vei vedea ca Mark are o „strangere mai stransa de mana lui Kelly decat o are ea pe a lui, ceea ce transmite linistire si sprijin”, spune expertul in limbajul corpului. Unghiul genunchiului sau este un alt supliment care ii spune ca Mark il are pe Kelly in minte. Ea este intotdeauna o prioritate. Aceste mici miscari impreuna comunica: „Sunt aici si te-am prins”.

Kelly sa-l atinga pe Mark cu ambele maini si sa se sprijine pe el este la fel de mare. „Cu cat atingem mai mult pe cineva, cu atat demonstram mai mult o legatura mai profunda” – ceea ce inseamna ca Kelly stie ca se poate baza pe Mark, intotdeauna.

Sunt egali in relatia lor.

Modul in care Mark si Kelly merg „indica egalitate in aceasta relatie”. Din moment ce merg la unison, ea stie ca relatia lor este solida si ca isi doresc aceleasi lucruri din viata si pentru familia lor.

Sarutul in timp ce se plimba (in mijlocul strazii…cu usurinta…cu piciorul bum al lui Mark!) este cireasa de deasupra care il asigura pe expertul in limbajul corpului ca acesti doi sunt intr-o armonie totala.

De Citit
Related News