HomeDivertismentCine este noua iubita a lui Liam Hemsworth, Maddison Brown?

Cine este noua iubita a lui Liam Hemsworth, Maddison Brown?

 In timp ce Miley Cyrus a trecut de la Kaitlynn Carter la Cody Simpson, se pare ca fostul ei sot, Liam Hemsworth, a inceput sa se intalneasca din nou. Actorul australian a fost fotografiat in New York City, tinandu-se de mana cu o „femeie misterioasa” in timp ce se plimba lejer prin West Village, potrivit unei fotografii. Cei doi au fost vazuti luand pranzul impreuna in aer liber – si ghemuindu-se cu un ea, potrivit imaginilor suplimentare.

Deci, cine este ea?

Noua femeie a lui Hemsworth este Maddison Brown, un coleg actor si model australian care joaca in reboot -ul Dynasty . Hemsworth si Brown nu au abordat inca romantismul lor speculat; cu toate acestea, s-a raportat ca Hemsworth „nu s-a intalnit cu nimeni”, dar este „deschis sa cunoasca oameni”.

Iata ce stim despre Brown pana acum.

Ea o joaca pe Kirby in Dynasty.

In reboot-ul din 2017 al dramei Dynasty , Brown, in varsta de 22 de ani, o joaca pe Kirby Anders, fiica majordomului familiei Carrington, Joseph Anders (Alan Dale).

„Este o meserie pe care o iubesc si care ma pasioneaza, dar si pentru care poti lucra cu oameni cu care te intelegi cu adevarat, socializam in afara spectacolului, ne place sa petrecem timp impreuna”, a spus ea in 2018. „Ma simt foarte norocos sa particip la o emisiune ca aceea in care toata lumea isi doreste sa fie prietena intre ei si vrea sa faca legaturi”.

Ea nu va discuta despre viata ei personala.

Cand a incercat sa se intrebe despre zvonurile de dragoste a lui Brown cu Hemsworth, actrita a oprit rapid incercarea. „Nu raspund la aceasta intrebare”, a spus ea pentru presa. „Regula mea este sa nu vorbesc despre viata mea personala”.

Ea a jucat impreuna cu Nicole Kidman in primul ei rol de film.

Brown si-a facut debutul in film in Strangerland din 2015, ca fiica adolescenta a lui Nicole Kidman. „Nicole este cineva care vrea sa hraneasca si sa sprijine tinerii actori si a fost o mare usurare sa fi putut sa te conectezi cu ea intr-un mod real”, a spus ea in 2015.

Vedeta Big Little Lies chiar a ajutat-o ​​pe Brown sa ia o decizie cu privire la cariera ei. „Eram intr-un fel la o rascruce: am vrut sa ma apuc de actorie 100%, dar inca simteam legaturi cu industria de modeling. Inca o fac”, a adaugat ea. „ Asa ca ea mi-a spus: „Ar trebui sa continui sa faci asta. Esti bun la asta”. Ceea ce a fost, evident, cu adevarat incurajator.”

Ea scrie, de asemenea, scenarii si spera sa regizeze.

„Am o gramada de scenarii pe care le-am scris, pe care vreau sa le scot la iveala la momentul potrivit”, a spus Brown in 2018. Ea este inspirata in special de Kidman, care sustine femeile regizoare si evidentiaza femeile complexe in rolurile sale. „Nicole este o persoana la care apreciez cu adevarat si mai ales acum, pentru ca ea produce si pune pe ecran povesti despre femei. Nu ar fi putut fi o persoana mai draguta cu care sa lucrezi.” O sursa a adaugat ca Brown se bucura si de Margot Robbie, care detine compania de productie LuckyChap impreuna cu sotul ei, Tom Ackerley.

Este modelata pentru designeri de moda inalta.

Brown a aparut in campania Toamna/Iarna 2015 a lui Miu Miu, filmata de Steven Meisel. Ea a spus ca lucrul cu renumitul fotograf a fost „unul dintre obiectivele mele finale ale carierei”. Ea a mers, de asemenea, pe pistele pentru marci precum Calvin Klein, Jason Wu si Phillip Lim.

Si-a inceput cariera tanara, ceea ce a insemnat sa rateze cateva repere ale adolescentei.

„De cand aveam vreo cinci ani, intreaga mea viata a fost cariera mea”, a explicat Brown. „Da, am calatorit prin lume, dar am ratat o multime de rituri de trecere, cum ar fi sa merg la o formala si sa am un iubit cand eram tanar.”

A dat roade, insa, pana la urma. „Ma simt foarte recunoscatoare ca m-am apucat de actorie tanara”, a adaugat ea. „Dar acum ca am ajuns din urma cu unele dintre aceste lucruri, cred ca actoria mea devine mai buna. Ai mai multa perspectiva si profunzime de pus in fiecare rol”.

De Citit
Related News