HomeDiverse10 motive pentru care barbatii te vad doar ca pe un prieten

10 motive pentru care barbatii te vad doar ca pe un prieten

Crezi ca ai ghinion cu barbatii? Te vor doar ca pe un simplu prieten, dar nu pentru ceva serios? Vin ei la tine, dar de ce te vor doar ca prieten?

De ce ma vad barbatii doar ca pe un prieten?

Iata 10 explicatii pe care barbatii le dau adesea despre motivul pentru care uneori refuza sa inceapa o relatie si prefera sa continue ca prieteni, nimic mai mult:

1. Ei te gasesc respingator:

Nimanui nu-i va placea sa auda aceasta realitate, dar se poate intampla: oricat de draguta si sexy ai crede ca esti (si inca esti), ei te pot gasi respingator, neplacut si enervant. Cuvinte dure, dar realitatea este ca a fi draguta nu este totul, mai ales cand vine vorba de dorinta de a stabili o relatie. Trebuie sa ai grija de felul tau de a fi, de personalitatea ta si de inima ta. Nimeni nu isi doreste o relatie care in mod clar va fi complicata. Invata sa te iubesti pe tine insuti, sa fii fericit cu tine insuti fara a avea nevoie de altcineva… si cu siguranta stima de sine si personalitatea ta vor deveni mai atractive pentru a te conduce catre o relatie stabila. Chiar si cea mai urata fata cu o personalitate frumoasa se poate infrunta pe cel mai cautat barbat. Sau nu l-ai vazut?

2. Ei te vad doar ca pe cineva cu care sa te intalnesti:

Barbatii se pricep la separarea sentimentelor de sex, asa ca pot veni la tine in cautarea sexului, dar nu arata niciun interes pentru o relatie formala. Mai mult decat atat, s-ar putea sa se bucure cel mai precis cu tine, si totusi nu vor niciodata sa mearga mai adanc decat atat. Uneori, pentru ca este prea usoara, pentru ca sa iasa ei cred ca este grozav, dar se simt nesiguri sa inceapa o relatie serioasa cu cineva atat de usor. Alteori se intampla pentru ca femeia este prea mult „inca una” din grup, ca un alt coleg cu care sa iasa. De asemenea, este posibil sa te gaseasca super sexy, draguta si atragatoare, cea mai uniforma; dar ca felul tau de a fi nu ii convinge si prefera sa mentina relatia la nivel de prietenie. Un lucru la care poti incepe sa lucrezi este sa nu lasi pe nimeni sa creada ca trebuie sa-l folosesti si sa-l lasi deoparte pana cand isi simte din nou chef. Daca nu esti asa, tu insuti esti cel care trebuie sa stabilesti limitele comportandu-te ca cineva care nu este pentru asta.

3. Nu te place fizic:

Este crud, dar nu putem ignora realitatea. Multi barbati ne vor ignora pentru ca nu sunt suficient de draguti si frumosi pentru ei. Gusturile pot varia foarte mult, prea gras, prea slab, prea inalt, prea scund, tonul vocii, forma fizica, hainele, imbracamintea, culoarea parului etc. Un flux lung si nesfarsit de motive superficiale pentru a ne respinge. Nu dispera niciodata in privinta asta, pentru ca daca ai observat pe cineva care te discrimineaza pentru asa ceva, este pentru ca acel barbat nu te merita, pierde ceva mult mai valoros decat i-ai fi putut oferi si ceva mult mai bun va fi. pentru tine in viitor. Sunt multi barbati si nu toti sunt asa; ai scapat de o fixatie crezuta, uite ce bine.

4. Nu se simt atrasi de tine:

Asa cum uneori s-ar putea sa nu simti nimic special pentru un barbat care are un interes pentru tine, s-ar putea sa fie la fel si cu el. Se intampla doar sa nu existe scanteie, sa nu aiba niciun sentiment pentru tine, sa nu existe chimie cu tine, sa nu simta ca esti persoana pentru el. Nu este ceva ce poate fi fortat, este acel „ceva” care este simtit de cineva sau nu este simtit. Uneori, persoana care teoretic ar putea sa mearga cel mai bine cu tine, este cea care simte cel mai putin acel lucru special atunci cand te pune in considerare. Asta e viata.

5. Te gaseste prea lenes:

S-ar putea sa fii distractiv si atragator, dar multi barbati ar putea trece pe langa tine daca te gasesc prea lenes, necasnic sau matern. Daca au impresia ca ti-ar fi intotdeauna greu sa gatesti ceva, sa speli o vase sau sa faci curatenie sau sa faci ceva pentru tine, ei pot ajunge sa te ignore. Le este frica sa creada ca s-ar putea sa ajungi sa depinzi de el pentru orice, sunt coplesiti doar cu gandul la asta.

6. Ai fost deja cu un prieten de-al lui:

Barbatii nu sunt, de obicei, foarte pasionati de ideea de a se intalni sau de a stabili o relatie romantica cu cineva care a fost deja cu un prieten de-al lor. Nu prea are sens, dar de obicei este.

7. Nu este pregatit pentru angajament:

Exista barbati care s-ar putea sa te placa, dar inca nu sunt pregatiti pentru nimic serios. O data sau de doua ori nu se intampla nimic, dar daca este ceva care ti se intampla mereu, poate ar trebui sa te gandesti la ce fel de barbati te uiti, care pot fi imaturi sau se afla in puncte instabile ale vietii si nici macar ei nu pot gandi. a ceea ce va fi cu viitorul lui.

8. El crede ca nu esti interesat:

Daca, pentru a nu parea disperata unui barbat, i-ai spus ca nu esti pregatit pentru o relatie acum, este foarte posibil sa te asculte si sa te considere doar pentru o prietenie si nimic mai serios. Barbatilor le plac lucrurile clare, iar a te face sa cersesti poate sfarsi prin a fi invers.

9. E prea timid:

Acest lucru se intampla mult mai mult decat credeti, mai ales in randul celor mai tineri. Uneori pot muri pentru tine, viseaza la tine zi si noapte… dar nu indraznesc sa escaladeze relatia. Vor si incearca cu indicii, dar cand vine vorba de asta, nu te cheama niciodata sa iesi. Se simt nesiguri, poate nedemni de tine, ca nu au ce sa-ti ofere, sau ca nu sunt suficient de atractivi… Uneori o interpretam ca indiferenta fata de noi cand este de fapt doar timiditate si lipsa de stima de sine.

10. Ii este frica sa nu strice buna prietenie pe care o are cu tine:

Se intampla putin, dar se intampla uneori: ca un barbat simte ca are o relatie atat de buna cu tine, ca se intelege atat de bine cu tine, ca prefera sa nu se atinga de nimic, ca sa nu se intample ceva si sa strice acea frumoasa prietenie. Pentru ca este adevarat, ca odata ce prietenia se duce la mai mult, daca nu merge bine, prietenia cu siguranta nu va mai fi niciodata ca inainte. El stie asta si, din dragoste pentru tine si pentru relatia valoroasa pe care o are cu tine, prefera sa impiedice asta sa mearga mai departe.

Aceasta lista de motive pentru care barbatii aleg uneori sa fie doar prieteni cu noi nu este pentru a ne dobori, ci pentru a intelege mai bine problema noastra si cum sa o rezolvam. In cele mai multe cazuri, se rezolva lucrand la stima noastra de sine, bunatatea si calitatea inimii si a fiintei noastre. A fi femei bune compenseaza, crede-o.

De Citit
Related News