HomeDiverseDe ce sa pleci dintr-o relatie daca nu esti fericit?

De ce sa pleci dintr-o relatie daca nu esti fericit?

Nu esti fericit. Am dreptate? Intotdeauna cauti un motiv sa pleci, dar nu gasesti unul care sa-ti justifice nevoia de a trece mai departe din aceasta relatie deoarece crezi ca „a nu fi fericit” nu este un motiv suficient. Dar trebuie sa-ti dai permisiunea de a pleca.

Da-ti permisiunea sa pleci. Nu esti fericit si asta se vede in felul in care mergi langa el si in felul in care ii vorbesti.

Aveai acea scanteie uimitoare in ochi ori de cate ori te uitai la el, dar acum il privesti cu acea privire obosita in ochi, intrebandu-te daca inca il iubesti.

S-ar putea sa-l mai iubesti, dar crede-ma, iubirea uneori nu este suficienta. S-ar putea sa te fi saturat sa-l auzi sau s-ar putea sa fi ajuns in punctul in care ai inceput sa-l crezi; oricum, o mica parte din tine este de acord cu mine.

Ai incetat sa fii fericit cand a inceput sa se simta confortabil cu tine alaturi de el.

Acum crede ca iti are inima intre degete si ca nu mai trebuie sa-si faca griji ca depune atat de mult efort in relatie. Stim cu totii ca acest tip de mentalitate il face sa te ia de la sine inteles si va inceta sa te aprecieze.

Din anumite motive, inca mai crezi ca sentimentele tale vor reveni. Sentimentul de bucurie ori de cate ori iti trecea prin minte si sentimentul de satisfactie oricand te-ai uita la el.

Iti sunt dor de acele sentimente care ti-au coplesit corpul si mintea, te-au facut sa simti ca ai apartine in bratele lui si iti doresti acel sentiment inapoi. Dar cat timp a trecut de cand ai incetat sa mai simti toate astea? A trecut destul de mult timp, nu?

Da-ti permisiunea de a pleca pentru ca fericirea ta ar trebui sa fie intotdeauna cea mai mare prioritate a ta. Nu este egoist. Nu este rau. Este necesar !

Vezi ca nu te-ai simtit bine in ultimul timp ori de cate ori iti trece prin minte. Acum tot ce a mai ramas din gandul la el este dorinta de a fugi, asa ca nu te mai gandesti la el. Dar acesta chiar nu este raspunsul, pentru ca va continua sa revina la tine pana cand vei cadea in disperare.

Nu exista momentul potrivit pentru asta. S-ar putea sa cauti momentul potrivit pentru a-i spune ca sentimentele tale s-au disparut si ca nu vrei sa mai fii cu el, dar lasa-ma sa fiu sincer cu tine si sa spun ca nu exista momentul potrivit. Nu poti decat sa continui sa o tragi si sa o faci si mai rau pentru tine.

Daca ar avea aceleasi sentimente, daca nu ar fi fericit in relatia ta, ai vrea sa-ti ascunda asta? Desigur ca nu.

Ai vrea sa vina la tine si sa-ti spuna totul in speranta ca ai putea remedia. Dar nu exista nicio remediere. Du-te, spune-i. Spune-i ca nu mai esti fericit.

Da-ti permisiunea sa pleci pentru ca el nu este singurul barbat de acolo. Este intr-adevar un cliseu sa spui asta, dar este adevarul.

Nu pot sa va spun de cate ori a venit cineva la mine, spunandu-mi ca ii era frica ca nu isi va gasi alt partener daca paraseste relatia actuala.

Vei gasi pe cineva care te va face fericit, cineva care te asteapta sa intri in viata lui, dar nu poti gasi aceasta persoana speciala pentru ca esti blocat intr-o casnicie sau o relatie nefericita.

Ai capacitatea deplina de a te face fericit din nou. Chiar daca regreti la un moment dat in viitor, nu va mai conta pentru ca te-ai facut fericit chiar daca a fost doar pentru o clipa. Te-ai facut fericit si ti-ai aratat ca iti iubesti cu adevarat propria bunastare.

Te rog, nu neglija felul in care te simti din cauza fricii de a rani pe cineva. Mai intai trebuie sa ai grija de tine. Daca suferi, nu faci nimanui o favoare. De aceea, iti poti da, in sfarsit, permisiunea de a pleca si de a face din propria ta fericire o prioritate.

De Citit
Related News