HomeDivertismentToate premierele Marvel care au fost lansate in 2022

Toate premierele Marvel care au fost lansate in 2022

A fost un an grozav pentru Studiourile Marvel. In fiecare an, Marvel Cinematic Universe surprind fanii cu noi lansari, atat pe marele ecran, cat si pe micul ecran, cu noile sale pariuri de televiziune care au sosit recent.

Anul viitor pare sa mearga in aceeasi directie, cu o multime de titluri noi. Pandemia a facut ca mai multe titluri sa-si amane lansarile, asa ca anul acesta am vazut productii precum Black Widow si Shang-Chi si legenda celor zece inele ajungand in sfarsit in cinematografe. A fost urmata apoi de lansarea Eternals si Spider-Man: No Way Home , care a incheiat anul in mare masura, devenind cea mai mare lansare a erei pandemiei.

 In continuare, va vom spune care sunt toate filmele de studio care au fost lansate in 2022.

Morbius  

Una dintre primele lansari din franciza este Morbius , filmul cu Jared Leto in rolul principal . Desi filmul apartine Sony, este vorba despre unul dintre personajele Marvel. Filmul urmareste povestea lui Michael Morbius, un barbat care incearca sa gaseasca un leac pentru o boala a sangelui de care sufera, care are ca rezultat o transformare vampirica.

Morbius este regizat de Daniel Espinosa si este plasat in Universul Spider-Man al Sony , acelasi caruia ii apartine Venom. Filmul este programat sa aiba o aparitie a lui Michael Keaton , alaturi de Matt Smith, Adria Arjona, Tyrese Gibson, Jared Harris si Al Madrigal. Data de lansare initiala a fost programata pentru jumatatea anului 2020, dar a fost in cele din urma amanata pentru primele zile ale anului 2022.

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness  

Primul film Marvel Cinematic Universe care a sosit in 2022 este Doctor Strange in the Multiverse of Madness . Continuarea filmului solo Doctor Strange il va avea din nou pe Benedict Cumberbatch in rolul principal, alaturi de Elizabeth Olsen in rolul Wanda Maximoff/Scarlet Witch.

Desi nu exista multe detalii ale intrigii, se stie ca continuarea va aprofunda in consecintele multiversului, care a inceput in Spider-Man: No Way Home. Filmul va fi regizat de Sam Raimi si include spectacole de Wong (Benedict Wong), Christine Palmer (Rachel McAdams), Mordo (Chiwetel Ejiofor) si America Chavez, care isi va face debutul alaturi de Xochitl Gomez.

Thor: Love And Thunder  

Un alt dintre lansarile asteptate din 2022 a fost Thor: Love and Thunder , al patrulea film solo al lui God of Thunder. Noua instanta il va vedea pe eroul interpretat de Chris Hemsworth reunindu -se cu Jane Foster ( Natalie Portman ), care va deveni eroina cunoscuta sub numele de Mighty Thor.

Inca o data, Taika Waititi revine in culise. De asemenea, va include spectacole de Tessa Thompson ca Valkyria si Christian Bale ca Gorr macelarul zeilor.

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Partea 1)  

Anul viitor va fi noul film de animatie care reprezinta continuarea lui Spider-Man: Into the Spider-Verse . Acest film, ca si primul, il va juca pe Miles Morales alaturi de Gwen Stacy si Peter B. Parker.

De aceasta data, Spider-Man va trebui sa se ocupe de dimensiuni alternative, care vor aduce noi personaje in complot precum Spider-Man 2099 ( Oscar Isaac ), Spider-Woman ( Issa Rae ) si Japanese Spider-Man. Prima parte va sosi in octombrie 2022, in timp ce partea 2 este programata sa aiba premiera in 2023.

Black Panther: Wakanda Forever  

Dupa lansarea filmului Black Panther , regizorul Ryan Coogler se intoarce in culise pentru continuarea. Filmul va trebui sa se ocupe de absenta lui Chadwick Boseman, asa ca continuarea va trebui sa se concentreze pe mostenirea lui T’Challa.

Studioul a confirmat anterior ca nu va cauta un inlocuitor pentru erou, asa ca povestea se va concentra pe personajele lui Shuri ( Letitia Wright ), Nakia ( Lupita Nyong’o ) si Okoye ( Danai Gurira ).

De Citit
Related News