HomeAfaceriCate tweet-uri pe zi sunt prea multe?

Cate tweet-uri pe zi sunt prea multe?

Printre intrebarile frecvente la care ne gandim uneori, un procent mare are intotdeauna legatura cu cantitatea. Aceasta se poate referi la numarul de cuvinte dintr-o postare, postari saptamanale pe blog sau cat de des ar trebui sa postam pe Twitter. Asa ca astazi vom ataca acest ultim punct.

 Ce iti aduce cantitatea cand vine vorba de tweeting?

Inainte de a incepe, trebuie sa intelegi ca in acest marketing online nu exista adevaruri, ci doar opinii si experiente. Fiecare persoana, subiect, tara, context etc. este diferita, asa ca aceste aspecte trebuie luate in considerare atunci cand scrieti pe Twitter.

Daca luam cateva statistici de pe Twitter vom vedea rapid ca exista o corelatie intre tweetingul mult si un numar mare de urmaritori. Este aproape de bun simt. Cu cat obtineti mai multa vizibilitate prin aparitiile pe cronologia urmaritorilor dvs. , cu atat aveti mai multe sanse sa obtineti un retweet, un raspuns, un favorit sau orice altceva care va ofera acces la noi urmaritori .

Unii se vor gandi acum. „Dar calitatea nu este mai importanta decat cantitatea?” Vom vedea. Bineinteles ca conteaza, dar este ceva pe care o voi lua de la sine inteles in aceasta postare. Asa ca vom analiza mai ales care este numarul de tweet-uri pe zi si rezultatele care pot fi obtinute datorita acestuia. Ceea ce este clar, este ca daca combinati cantitatea si calitatea veti obtine intotdeauna rezultate mai bune .

Lucruri care te ajuta sa ai vizibilitate 

Totul depinde de cat timp esti pe Twitter si cate tweet-uri ai lansat. Daca ai peste 9 tweet-uri pe zi, in timp vei obtine vizibilitate, dar totul este relativ. 

Trimiterea pe Twitter la fiecare 30 de minute, in medie, nu este o suma exagerata. Daca calculezi numarul pe zi, primesti aproximativ 48 de tweet-uri. Daca vezi figura izolat, poate parea mult, dar daca publici intr-un mod dozat si planificat, obtii vizibilitate fara a fi obositor. Acesta este tot „secretul”

Datele sunt la fel de bune sau rele ca ale oricui. Fara statistici precum cele pe care le-am mentionat mai sus nu putem trage niciun fel de concluzie.

  • Tweet in diferite intervale de timp : mai ales daca sunteti interesat sa ajungeti la un public vorbitor de spaniola. Cand oamenii dorm in Spania, de obicei exista mai multa activitate pe cealalta parte a iazului. Am programat tweet-uri doar ocazional, dar este ceva care va poate oferi vizibilitate in timp ce dormi.
  • Schimbati titlul daca distribuiti acelasi continut : atunci cand lansati mai multe tweet-uri pe zi (sau relansati o intrare veche) partajand, de exemplu, postarea pe care ati facut-o recent, poate avea sens sa modificati putin titlul. As lasa intotdeauna o fereastra de 3-4 ore intre fiecare noua actualizare. In acest fel, evitati, de asemenea, sa va duplicati si sa ajungeti la acelasi utilizator de mai multe ori.
  • Adaugati fotografii la tweet-uri : adaugarea de fotografii la tweet-uri creste numarul de retweet-uri. Cu asta sigur nu va voi spune nimic nou. Continutul vizual impreuna cu textul creeaza o varietate care este placuta adeptilor tai, deoarece le permite sa proceseze informatiile vizual.
  • Nu promovati niciodata direct continutul : repetati aceste cuvinte dupa mine. „Nu voi promova niciodata o postare noua pe blogul meu cu un mesaj direct sau cu ajutorul tweet-urilor automate de tip bot.” Este cel mai prost mod de a va promova blogul, site-ul sau portalul, deoarece este pur spam .
  • Regula „1 tweet/ cronologie ” : probabil cea mai buna „regula” pentru a afla cea mai buna cantitate de tweet-uri este sa ai scopul de a nu aparea de mai multe ori pe cronologia unuia dintre urmaritorii tai. Si mai bine este sa iesi doar la fiecare a patra sau a cincea oara, astfel incat sa nu iesi continuu, chiar daca tweet-urile tale nu sunt afisate in mai multe locuri in acelasi timp.
De Citit
Related News